24.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πώς γίνεται η αφαίρεση τατουάζ με ασφάλεια;

Ο λόγος που οι άνθρωποι επιλέγουν να αφαιρέσουν ένα τατουάζ είναι μοναδικός για τον καθένα και μπορεί να είναι τόσο διαφορετικοί όσο και οι λόγοι που επέλεξαν να κάνουν τατουάζ στην αρχή. Ενώ είναι δημοφιλές για τους ανθρώπους να κάνουν ένα τατουάζ που συμβολίζει μια ανάμνηση ή μια καθοριστική στιγμή στη ζωή κάποιου. Πολύ συχνά ένα τατουάζ θεωρείται ξεπερασμένο ή το άτομο έχει ξεπεράσει το στυλ ή το τατουάζ έχει χάσει τη σημασία του για το άτομο σε αυτό το σημείο της ζωής του.

tatoyaz

Πώς λειτουργεί η αφαίρεση τατουάζ;

Το λέιζερ είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο μηχάνημα  αφαίρεσης τατουάζ λόγω της αποτελεσματικότητάς του και της ικανότητάς του να αντιμετωπίζει  με ασφάλεια τα σωματίδια μελανιού μέσα σε ένα τατουάζ χωρίς να καταστρέφει τον περιβάλλοντα ιστό. Το λέιζερ  λειτουργεί, παράγοντας σύντομους, νανο-δευτερομήκους παλμούς ισχυρής ενέργειας που κατευθύνονται προς το δέρμα. Καθώς η δέσμη λέιζερ χτυπά, θρυμματίζει το μελάνι σε λεπτά σωματίδια τα οποία στη συνέχεια υποβάλλονται σε επεξεργασία και φιλτράρονται μέσω του λεμφικού συστήματος του σώματος.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ενώ είναι δύσκολο να προβλεφθεί με ακρίβεια ο αριθμός των απαραίτητων θεραπειών, τα περισσότερα επαγγελματικά τατουάζ απαιτούν τουλάχιστον 6-12 θεραπείες για να αφαιρεθούν πλήρως, ανάλογα με τον τύπο, το βάθος, το χρώμα και την ποιότητα/ποσότητα μελανιού που χρησιμοποιείται στο τατουάζ. Συνιστώνται κενά 4-6 εβδομάδων μεταξύ των θεραπειών, για να επιτρέψετε στην περιοχή να επουλωθεί επαρκώς σωστά.

tatouaz 1

Τι γίνεται μετά;

Μια κρύα κομπρέσα στη συνέχεια θα ανακουφίσει από κάθε φαγούρα ή ενόχληση, η αλόη βέρα είναι επίσης πολύ αποτελεσματική. Υποχρεωτικό είναι να αποφεύγετε η χρήση του ζεστού ντους και της άσκησης για τουλάχιστον 48 ώρες μετά τη θεραπεία.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα