21 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Celine Dion: Μεγαλώνει η ανησυχία για την υγεία της τραγουδίστριας

Η Σελίν Ντιόν συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην υγεία της ενώ παλεύει με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή. Σχεδόν οκτώ μήνες αφότου η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff-person – μια σπάνια χρόνια πάθηση που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και επώδυνους σπασμούς – η αδερφή της Claudette μοιράστηκε μια εικόνα για το πώς η οικογένειά τους έχει συσπειρωθεί γύρω της.

celin dion

«Όταν τηλεφωνώ και η Σελίν είναι απασχολημένη, μιλάω με την αδερφή μου τη Λίντα, που μένει μαζί της, η οποία μου λέει ότι εργάζεται σκληρά», είπε πρόσφατα η Κλοντέτ στο Le Journal de Montreal σε μια δήλωση που έχει μεταφραστεί από τα γαλλικά. «Μελετά και μαθαίνει από τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου που ειδικεύονται σε αυτή τη σπάνια ασθένεια». Η ενημέρωση έρχεται δύο μήνες αφότου η τραγουδίστρια του “My Heart Will Go On” ακύρωσε τις υπόλοιπες ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας της Courage. Όπως σημείωσε η Claudette, η κύρια προτεραιότητα της Céline συνεχίζει να είναι η εστίαση στην υγεία της.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται απλώς να ξεκουραστεί», μοιράστηκε. “Πέρασε όλη της τη ζωή πάνω από όλα, προσπαθώντας να είναι η μεγαλύτερη και πιο δυνατή. Κάποια στιγμή, η “μικρή” καρδιά και το “μικρό” σώμα σου σου μιλάει. Είναι σημαντικό.” Σημειώνοντας ότι η 55χρονη είναι επιμελής για την ανάρρωσή της, η Claudette πρόσθεσε: “Την εμπιστευόμαστε. Είναι μέσα της. Ήταν πάντα πολύ πειθαρχημένη σε ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή της.” Η Σελίν μίλησε για τη διάγνωσή της τον περασμένο Δεκέμβριο, σημειώνοντας ότι αυτή και η ομάδα της εξακολουθούσαν να εργάζονται για να μάθουν για την πάθηση.

«Δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν, αλλά είμαι έτοιμη τώρα», είπε σε ένα βίντεο στο Instagram που είχε αναρτηθεί τότε. «Αντιμετώπιζα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα έχω περάσει». Όπως εξήγησε η μαμά τριών παιδιών, η κατάστασή της έχει επιδεινωθεί και «επηρεάζει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου»«Μερικές φορές προκαλώ δυσκολίες όταν περπατάω», συνέχισε, «και δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδάω όπως έχω συνηθίσει». Ως αποτέλεσμα, τον Μάιο, η Céline ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να ακυρώσει εντελώς την παγκόσμια περιοδεία της.

celine dion

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά», έγραψε η Ντιόν σε ένα μήνυμα στο Instagram στις 26 Μαΐου. «Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι 100%. Δεν είναι δίκαιο να συνεχίσεις να αναβάλλεις τις συναυλίες, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώστε τα πάντα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμος να επιστρέψω ξανά στη σκηνή»«Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω», πρόσθεσε, «και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!»

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα