22.4 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

School pass: Έρχεται το school pass για να ενισχύσει τους γονείς τον Σεπτέμβριο στα σχολικά

Τρία υπουργεία θα συνεργαστούν άμεσα για την δημιουργία του school pass, του νέου σχολικού επιδόματος που πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Θα συνεργαστούν λοιπόν το υπουργείο Ανάπτυξης, το υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Οικονομικών. Ακόμα βέβαια είναι υπό συζήτηση ο τρόπος με τον οποίο θα δοθεί στους δικαιούχους γονείς, αν δηλαδή δοθεί σε μορφή market pass ή αν δοθεί σε μορφή επιδόματος. Υπό συζήτηση βέβαια είναι ακόμη και το ποσό που θα δοθεί και το ύψος που θα δίνεται σε κάθε δικαιούχο αναλόγως με το εισοδηματικά του κριτήρια.

school pass 2

Ο υφυπουργός παιδείας δήλωσε ότι: Είναι κάτι που κοιτάμε με τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης έτσι ώστε να βοηθηθούν οι οικογένειες και τα νοικοκυριά με αυτό το κόστος που δυστυχώς κάθε χρόνο ανεβαίνει. Τώρα βλέπουμε να υπάρχει έτσι μια μικρή, ίσως, καθίζηση του πληθωρισμού σε σχέση με άλλες χώρες. Να βοηθήσουμε τα νοικοκυριά για τα πρώτα σχολικά είδη στα πρωτάκια.

school pass

Είναι ένα είδος οικονομικής στήριξης που όλες οι οικογένειες το έχουν ανάγκη εφόσον πρόκειται για ένα μέτρο που τον ασύμφορο οικονομικά Σεπτέμβριο θα βοηθήσει πολύ.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα