21.4 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρωμα εφαρμογή: Πώς να εφαρμόσετε το άρωμά σας με τον σωστό τρόπο

Πώς ακριβώς πρέπει να βάζουμε άρωμα; Η υπόθεση είναι αρκετά απλή. Εφαρμόστε σε ζεστά μέρη όπου προστατεύει τη μυρωδιά από την εξάτμιση. Αυτό περιλαμβάνει πίσω από τα αυτιά, το πίσω μέρος του λαιμού και ένα κλασικό spritz στους καρπούς. Ψεκάστε πολύ κοντά στο δέρμα σας, όχι σε ξηρό μέρος, έτσι ώστε το άρωμα να κολλήσει πάνω στο δέρμα. Γι’ αυτό το πίσω από τα αυτιά λειτουργεί τόσο καλά, γιατί δεν είναι κολλώδες ή λιπαρό αλλά λίγο ζεστό.

aroma

Το άλλο εκπληκτικά απλό πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν είναι να ψεκάζουν αρκετά συχνά. Εάν είστε έξω για όλη την ημέρα και θέλετε να σας τυλίξουν νόστιμες νότες μέρα και νύχτα, πάρτε μαζί σας ένα μέγεθος ταξιδιού και ψεκάστε όλη την ημέρα. Ναι, ένα σπρέι εδώ και εκεί θα είναι πάντα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσετε ένα άρωμα. Άλλη μια συμβουλή; Σταματήστε να περπατάτε σε μια ομίχλη αρώματος. Πιθανότατα το έχετε δει στις ταινίες και μπορεί να φαίνεται σαν ένας υπέροχος τρόπος να βάζετε άρωμα, αλλά χάνετε το μεγαλύτερο μέρος της μυρωδιάς.

Τα μεγαλύτερα λάθη στην εφαρμογή αρώματος

Δεν υπάρχουν πραγματικά λάθη όταν πρόκειται για την εφαρμογή αρώματος, καθώς είναι μια τόσο προσωπική πράξη. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που κάνετε που σημαίνουν ότι δεν εκμεταλλεύεστε στο έπακρο το άρωμα της υπογραφής σας. Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη: η απόσταση και η ποσότητα που χρησιμοποιείται.

Το πρώτο περιλαμβάνει το άρωμα που ψεκάζεται πολύ μακριά από το σώμα σας. Αυτό δίνει απλώς λίγη ομίχλη και όχι έντονο ψεκασμό στο δέρμα, που είναι αυτό που θέλετε, λέει η Isabelle. Εκτός από το ότι δεν αφαιρείτε τη μακροζωία από το άρωμα, αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορεί να μην πάρετε όλες τις νότες, καθώς τα μόρια δεν φτάνουν στο δέρμα σας, που σημαίνει ότι μπορεί να μην μυρίζετε όλα όσα έχει να προσφέρει το άρωμα.

Δεύτερον, δεν ψεκάζετε αρκετά! Κάτι που βλέπω και ακούω πολύ από φίλους και πελάτες είναι ότι ψεκάζουν λίγο και μετά το άρωμά τους δεν μένει. Τα περισσότερα αρώματα στην αγορά είναι τουαλέτας ή άρωμα και όχι έξτρα (που περιέχει 30-35% συγκέντρωση). Αυτό σημαίνει ότι το άρωμα δεν πρόκειται να διαρκέσει αν δεν το ψεκάζετε αρκετά. Πρέπει να ψεκάζετε κοντά στο δέρμα σας και να είστε γενναιόδωροι για να έχετε την πλήρηεμπειρία.

Πώς να εφαρμόσετε σωστά το άρωμα

Εκτός από αυτά τα βασικά, υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αγαπημένο σας άρωμα.

Να είστε γενναιόδωροι

Μην ντρέπεστε όταν πρόκειται για να ψεκάσετε. Μπορείτε να ψεκάσετε τρεις φορές σε κάθε πλευρά γιατί το άρωμα θα εξατμιστεί. Αλλά επίσης προειδοποιεί να μην μεθάτε τον εαυτό σας ή τους γύρω σας με έντονο άρωμα.

efarmogi aroma

Δώστε προσοχή στις νότες

Η σύνθεση του αρώματος σας καθορίζει επίσης πώς θα φορεθεί. Αν είναι ξυλώδες, πικάντικο ή κεχριμπαρένιο, το άρωμά σας θα μείνει περισσότερο. Συχνά, αν δεν μένει, είναι επειδή το άρωμά σας έχει εσπεριδοειδή ή ελαφριές λουλουδένιες νότες, οι οποίες έχουν μικρότερα μόρια. Μερικοί θα παραμείνουν περισσότερο επειδή έχουν περισσότερες νότες βάσης, για παράδειγμα. Αυτό που μένει στο δέρμα είναι οι νότες βάσης και καρδιάς, οι νότες κορυφής εξατμίζονται μετά από 20 λεπτά.

Επανεφαρμόστε συχνά

Το μυστικό για να μυρίζετε υπέροχα όλη την ημέρα είναι να ψεκάζετε πολλές φορές. Φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα άρωμα ταξιδιωτικού μεγέθους.

Ενυδατώστε το δέρμα σας

Μπορείτε, φυσικά, να στρώσετε μια αρωματική λοσιόν σώματος κάτω από το άρωμά σας, κάτι που προσθέτει ένα άλλο στοιχείο του αρώματος. Όμως, σύμφωνα με την Isabelle, αυτό που έχει σημασία είναι ότι το δέρμα σας είναι ενυδατωμένο με λοσιόν, το οποίο βοηθά να διατηρείται το άρωμα προσκολλημένο στο δέρμα για περισσότερο. Το καλοκαίρι, λέει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό λάδι στο δέρμα σας και να προσθέσετε το άρωμα.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα