20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Λαμία ατύχημα: Θάνατος ηλικιωμένης από χτύπημα τράγου στη Λαμία

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό όπου ένας τράγος επιτέθηκε σε μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία. Η άτυχη ηλικιωμένη νοσηλευόταν επί μία εβδομάδα, προσπαθώντας να επιβιώσει από τα σοβαρά τραύματα που υπέστη. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, η γυναίκα δεν τα κατάφερε και τελικά κατέληξε.

tragos

Η 80χρονη, μετά το χτύπημα από το ζώο, μολύνθηκε με το μικρόβιο του πυοδόδους στρεπτόκοκκου. Αρχικά νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, αλλά η κατάσταση της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Λαμίας.

Τα τραύματά της ήταν εξαιρετικά σοβαρά, καθώς έφερε μεγάλο χτύπημα από τη μασχάλη μέχρι τα πλευρά. Αυτά τα τραύματα οδήγησαν σε φλεγμονή, βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και τελικά σε σηπτικό σοκ.

Παρά τις εντατικές προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού στη ΜΕΘ, η 80χρονη δεν κατάφερε να αναρρώσει. Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση, αλλά η λοίμωξη και οι επιπλοκές αποδείχθηκαν ανυπέρβλητες.

tragos2

Η απώλεια της ηλικιωμένης αποτελεί ένα τραγικό γεγονός για την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία της Λαμίας, που θρηνεί για την ξαφνική και οδυνηρή αυτή απώλεια.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα