20.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Προεργασία μακιγιάζ: Τι πρέπει να κάνετε για να προετοιμάσετε το δέρμα σας πριν το μακιγιάζ;

Όλες θέλουμε να δείχνουμε άψογες με μακιγιάζ παντού ακόμη και στα social media, αλλά υπάρχει κάποιο εμπορικό μυστικό για τέλειο μακιγιάζ; Ναι υπάρχει και το μυστικό βρίσκεται στην γρήγορη προετοιμασία περιποίησης δέρματος για εξαιρετική εμφάνιση μετά το μακιγιάζ!

derma 2

Βήματα για να προετοιμάσετε το δέρμα σας πριν το μακιγιάζ

  • Βήμα 1: Ο καθαρισμός βοηθά στην επαναφορά του δέρματός σας. Οτιδήποτε κάθεται στο πρόσωπό σας, από βρωμιά, λίπη και λάδια μέχρι υπολείμματα ρύπανσης, θα φροντιστεί. Έτσι, με βάση το είδος του δέρματός σας και τα προβλήματα, μπορείτε να επιλέξετε ένα καθαριστικό που σας ταιριάζει. Ένα καθαριστικό που δεν ξεκολλάει με βάση το gel είναι το καλύτερο για λιπαρό, με τάση ακμής ή μεικτό δέρμα. Ένα ήπιο καθαριστικό προσώοπου με βάση το gel θα κάνει θαύματα και θα απομακρύνει όλη την κούραση από το πρόσωπό σας.
  • Βήμα 2: Η απολέπιση πριν από το μακιγιάζ σας δίνει έναν καθαρό, καθαρό καμβά για να εργαστείτε και διασφαλίζει ότι το μακιγιάζ σας παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, όταν έχετε στο μυαλό σας απαλό μακιγιάζ και λαμπερό δέρμα, τίποτα δεν είναι καλύτερο, από μια ενυδατική μάσκα.
  • Βήμα 3: Οι πόροι σας έχουν ανοίξει μετά την απολέπιση. Αντ ‘αυτού, αφεθείτε σε μια εξαιρετική λύση φυσικών συστατικών όπως το  και δώστε στο δέρμα σας ανανέωση. Φροντίστε το προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε να έχει περισσότερη βιταμίνη C, νιασιναμίδη και ασκορβικό οξύ που φωτίζουν το δέρμα και φωτίζουν τα μαύρα στίγματα. Αφήστε το να εγκατασταθεί στο δέρμα σας πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. 
  • Βήμα 4: Η ενυδατική κρέμα θα είναι πάντα αδιαπραγμάτευτη. Λειάνετε το πρόσωπό σας με την ενυδατική μας ενυδατική κρέμα, η οποία προσφέρει έντονη ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία με SPF. Αυτή είναι μια εγκεφαλική μέθοδος για να αποκομίσετε τα πλεονεκτήματα δύο προϊόντων σε μια ενέργεια.

derma 1

  • Βήμα 5: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το τσάκισμα του concealer κάτω από τα μάτια; Χρησιμοποιήστε κρέμα ματιών! Ξεφουσκώστε τα μάτια σας για ένα φρέσκο, ξεκούραστο βλέμμα με την κατάλληλη μάσκα ματιών, που θα βοηθήσει στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Αφήστε τη να καθίσει κάτω από τα μάτια σας για 10 λεπτά και θα ξεφουσκώσετε αμέσως τα ταλαιπωρημένα μάτια!

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα