23.9 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσάκρα ψυχισμός: Ποια τα πλεονεκτήματα της ευθυγράμμισης των τσάκρα στην ψυχική υγεία;

Η ευθυγράμμιση των τσάκρα παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της ζωής μας. Εάν τα τσάκρα σας δεν είναι ευθυγραμμισμένα, οι πιθανότητες είναι ότι θα νιώσετε εξαντλημένοι, θα έχετε λίγα κίνητρα και η επικοινωνία με τους άλλους θα απαιτεί περισσότερη ενέργεια. Μπορούμε να αφαιρέσουμε τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα του εσωτερικού μας συστήματος μέσω πρακτικών ευθυγράμμισης των τσάκρα, επομένως γινόμαστε πιο ευθυγραμμισμένοι στη ζωή μας. Υπάρχουν πολλά οφέλη από την εξισορρόπηση και την ευθυγράμμιση των τσάκρα. Οδηγεί σε καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους, αυξημένο αίσθημα αδάμαστης θέλησης και σαφήνεια στο σκοπό της ζωής.

tsakra 1

Σύμφωνα με τα αρχαία ινδουιστικά γραπτά, επτά σημαντικά τσάκρα τρέχουν κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, το καθένα με το χρώμα και το νόημά του. Μπορεί να εμφανίσετε αρκετά σωματικά ή συναισθηματικά συμπτώματα όταν τα τσάκρα σας δεν είναι αρμονικά όπως: κατάθλιψη και άγχος, παθήσεις όπως πονοκέφαλοι και στομαχικά προβλήματα, αϋπνία ή δυσκολίες ύπνου, έλλειψη πάθους ή κινήτρου, κούραση και έλλειψη ενέργειας.

Τα πλεονεκτήματα της ευθυγράμμισης των τσάκρα

Επικεντρωθείτε σε κάθε τσάκρα, αρχίζοντας να σκέφτεστε ένα ζεστό, λαμπερό φως που γεμίζει κάθε τσάκρα με θετική ενέργεια. Η ενισχυμένη ενέργεια και κίνητρο, το άγχος και η κατάθλιψη έχουν μειωθεί. Αυξημένη διορατικότητα και δημιουργικότητα. Εξετάστε τις διαδικασίες εξισορρόπησης τσάκρα εάν χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη ή κατεύθυνση. Τα πλεονεκτήματα της ευθυγράμμισης των τσάκρα μπορεί να είναι βαθιά και μακροχρόνια, βελτιώνοντας τη σωματική και συναισθηματική ευεξία.

Ο διαλογισμός, η γιόγκα, τα αιθέρια έλαια και οι κρύσταλλοι μπορούν να αποκαλύψουν μια αίσθηση σκοπού και ζωντάνιας που σας κάνουν να νιώθετε θεϊκοί και ανίκητοι. Τα ενεργειακά κέντρα υπάρχουν σε διαφορετικό βασίλειο από το φυσικό μας σώμα. Το μυαλό μας, που είναι η κορυφή της συνείδησής μας, προσπαθεί να φέρει επίγνωση σε αυτά τα κέντρα στο φυσικό πεδίο. Ας σκεφτούμε τη φυσική σας σύνθεση. Όταν παθαίνεις ένα κόψιμο στο δάχτυλό σου ή κρυώνεις – το φυσικό σου σώμα αρχίζει να παράγει αντισώματα και ερυθρά αιμοσφαίρια για να σε διορθώσουν αμέσως.

Αλλά το φυσικό σώμα δεν μπορεί να το κάνει αυτό για το πνεύμα σας, καθώς υπάρχει στο φυσικό βασίλειο. Τα ενεργειακά κέντρα υπάρχουν σε αυτό που είναι γνωστό ως το λεπτό σώμα – το ψυχο-πνευματικό επίπεδο της ύπαρξης. Λοιπόν, πώς φροντίζουμε τις ανισορροπίες και ενθαρρύνουμε τον ενεργειακό θεραπευτή μας να πιάσει δουλειά; Μπορεί να βρούμε τον εαυτό μας να λαχταράει τσάι χαμομήλι ή να χρειαστεί να βγάλουμε τα παπούτσια μας και να περπατήσουμε ξυπόλητοι. Αυτού του είδους οι διαισθητικές συμπεριφορές μας βοηθούν να ισορροπήσουμε ξανά και να ευθυγραμμιστούμε ξανά. Όπως προχωρά η ανθρώπινη εμπειρία, το εγώ είναι πιο δυνατό από τη διαίσθηση. Το μυαλό μπορεί να θολώσει με ένα εξωτερικό ερέθισμα.

tsakra 2

Άρα, το να ξεμπλοκάρουμε τα ενεργειακά μας κέντρα και να ευθυγραμμίσουμε εκ νέου τα τσάκρα μας είναι κάτι στο οποίο πρέπει να εργαστούμε σκόπιμα. Πρέπει να δώσουμε επιπλέον προσοχή και πρακτική για να φροντίσουμε τα τσάκρα μας (ενεργειακά κέντρα) χωρίς το φυσικό μας σώμα να το κάνει φυσικά για εμάς και η ψυχική μας υγεία θα βελτιωθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα