26.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαμαράκι: Εκτός από την ταχύτητα των οχημάτων, καθορίζει και την σεξουαλική σας απόλαυση

Η στάση του σεξ σαμαράκι είναι μια από εκείνες τις στάσεις όπου μπορείτε να φανταστείτε τι είναι πριν καν το καταλάβετε. Είναι πραγματικά απίστευτα βολική για πολλούς ευχάριστους λόγους. Αυτή η στάση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη διέγερση του σημείου g, την ανακούφιση του πόνου στη μέση και τη ζεστασιά και τη βαρύτητα σε μια διαμόρφωση σώμα με σώμα που προετοιμάζεται για οικειότητα. Μην αφήσετε τον τρελό τίτλο αστικών υποδομών να σας αποθαρρύνει: με τη σωστή στάση, αυτή η θέση μπορεί να προσαρμοστεί για πλήρη ερωτισμό. Επίσης, αισθάνεται καλά.

samaraki stasi

Ποια είναι η στάση του σεξ σαμαράκι;

Αυτή η στάση είναι παρόμοια με το στυλ “στα 4”, εκτός από το ότι ο δέκτης είναι ξαπλωμένος με την κοιλιά και ένα μαξιλάρι, μαξιλάρι σεξ ή άλλο στήριγμα τοποθετείται κάτω από τους γοφούς τους, σηκώνοντας τη λεκάνη τους προς τα πάνω και αφαιρώντας την πίεση από τα γόνατά τους. Ο διεισδυτής γονατίζει με τα πόδια του ανάμεσα στα πόδια του δέκτη και μπαίνει από πίσω. Είναι το όνειρο μιας πριγκίπισσας μαξιλαριού: ο σύντροφος που διεισδύει είναι σε θέση να απολαύσει την ευχαρίστηση του σεξ ενώ υποστηρίζεται πλήρως, χωρίς να σηκώνει δάχτυλο, χέρι, πόδι ή τίποτα απολύτως.

Ποια είναι τα οφέλη;

Η Laura Miano, σεξολόγος με έδρα τη Μελβούρνη και ιδρύτρια του ανεξάρτητου καταστήματος σεξουαλικών παιχνιδιών Posmo, είπε ότι η στάση του σεξ με ταχύτητα είναι ιδανική για όσους αγαπούν την στάση στα 4, αλλά “θέλουν να αποφύγουν την ακούσια μετακίνηση, κάτι που μπορεί να συμβεί όταν είστε γονατιστοί. Το να ξαπλώνεις στο κρεβάτι με ένα μαξιλάρι θα δώσει παρόμοια αίσθηση στο σκυλάκι, αλλά με υποστήριξη”, είπε η Miano. Αυτή η υποστήριξη είναι ιδανική για δέκτες με πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης, καθώς το μαξιλάρι παρέχει τη σταθερότητα και την υποστήριξη που λείπουν από άλλες θέσεις οπίσθιας εισόδου.

Για δέκτες με αιδοίο, ενώ η πρόσβαση στην κλειτορίδα είναι λίγο πιο δύσκολη σε αυτή τη θέση, είναι πραγματικά όλα σχετικά με το σημείο g – που βρίσκεται εσωτερικά στο κολπικό τοίχωμα. «Για την κολπική διείσδυση, η γωνία επιτρέπει καλύτερη διέγερση του σημείου g καθώς βρίσκεται στην κοιλιακή πλευρά του κόλπου, που σημαίνει ότι το παιχνίδι ή το πέος θα τρίβονται πάνω του περισσότερο από ό,τι αν το άτομο με τον αιδοίο ήταν ξαπλωμένο ανάσκελα». είπε η Μιάνο. Αυτή η θέση λειτουργεί επίσης για πρωκτική διείσδυση, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για δέκτες με πέη.

Πώς να την κάνετε ακόμα καλύτερη;

Για μια πιο οικεία, δέρμα με δέρμα εμπειρία, ο σύντροφος που διεισδύει θα μπορούσε να ξαπλώσει πάνω από τον δέκτη, σε αντίθεση με την ώθηση από τα γόνατά του. Σε αυτή τη θέση, ο διεισδυτής έχει καλύτερη πρόσβαση στο αισθησιακό άγγιγμα: φιλώντας, χαϊδεύοντας ή κρατώντας τον δέκτη. «Το άτομο που διεισδύει μπορούσε να χαϊδέψει απαλά την πλάτη, το λαιμό, το κεφάλι και τα χέρια του δέκτη ενώ τα γαμούσε αργά», είπε η Miano. «Σούπερ αισθησιακό! Πάρτε ένα λιπαντικό με βάση το λάδι για αυτό.»

 

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα