20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζωή 9/7: Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο για το bullying [trailer]

Στο σημερινό επεισόδιο της Ζωής θα δούμε ότι πριν από 15 χρόνια, ο δεκαεξάχρονος Παύλος πήδηξε από την ταράτσα του σχολείου του κατά τη διάρκεια του Αγιασμού, πιστεύοντας ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να σταματήσει το σωματικό και ψυχικό bullying που υφίστατο. Ωστόσο, δεν πέθανε ακαριαία, κι έτσι οι γονείς του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του. Η καρδιά του Παύλου τώρα χτυπά στον Νικόλαο Ξεκάρφωτο, έναν δικηγόρο με ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις, εθισμένο στον τζόγο και στο ποτό.

zwh

Ο Ξεκάρφωτος αναλαμβάνει την υπόθεση ενός νεαρού Αλβανού που πέφτει θύμα σχολικού εκφοβισμού, αλλά δείχνει πλήρη αδιαφορία και δεν θέλει να την αναλάβει αφιλοκερδώς. Ο Παύλος, αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανένα άλλο παιδί να υποφέρει όπως αυτός, πιστεύει ότι «αλλάζοντας την καρδιά του Ξεκάρφωτου», μπορεί να επιτύχει δύο στόχους με μία κίνηση.

Αυτή η αποστολή ανατίθεται στη Ζωή και τη Γιάννα. Όμως, μετά από μια συνάντηση που επιδιώκει η Ζωή με την αποξενωμένη μητέρα της Γιάννας, η Ζωή πέφτει σε κατάσταση κατατονίας, αφήνοντας τη Γιάννα να συνεχίσει την αποστολή μόνη της.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα