27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακυκλώνω αλλάζω συσκευή: Έρχεται το νέο πρόγραμμα ανακυκλώνω αλλάζω συσκευή

Το νέο πρόγραμμα «Αλλάζω Συσκευή 2» παρουσιάζεται ανανεωμένο και αποτελεί τη συνέχεια του προηγούμενου προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», αλλά με σημαντικές αλλαγές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα περιλαμβάνει έξυπνα κουπόνια για την αγορά συσκευών. Η μεγάλη καινοτομία είναι ότι για πρώτη φορά το πρόγραμμα περιλαμβάνει ηλεκτρικούς φούρνους και πλυντήρια, εκτός από τους ψυγειοκαταψύκτες και τα κλιματιστικά.

anakiklono1

 

Αυτό το διευρυμένο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» θα συμπεριλαμβάνει πλέον και ηλεκτρικές συσκευές όπως έξυπνους φούρνους και πιθανώς έξυπνα πλυντήρια, πέρα από τα κλιματιστικά και τους ψυγειοκαταψύκτες. Το νέο πρόγραμμα θα παρέχει νέες δυνατότητες σε όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές, αγοράζοντας νέες, «έξυπνες» συσκευές που μπορούν να λειτουργούν απομακρυσμένα. Αυτή η επιλογή αναμένεται να βοηθήσει πολλούς καταναλωτές, ειδικά αν το νυχτερινό τιμολόγιο μεταφερθεί στο μεσημέρι.

anakiklono2

Με το νέο πρόγραμμα, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές με πιο σύγχρονα και έξυπνα μοντέλα που διαθέτουν απομακρυσμένη λειτουργία. Αυτό θα επιτρέψει σε χιλιάδες καταναλωτές να αξιοποιήσουν την ευκολία που προσφέρουν αυτές οι συσκευές, ιδίως με την πιθανή αλλαγή του νυχτερινού τιμολογίου σε μεσημεριανό.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα