25.6 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Άλμα Ζωής: Πρόγραμμα Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού Ιούνιος-Δεκέμβριος 2024

Η ενημέρωση για Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του καρκίνου του μαστού δεν σταματά ούτε το καλοκαίρι! Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Πάτρας συνεχίζει το “Πρόγραμμα Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού Ιούνιος-Δεκέμβριος 2024”.

alma

Η δεύτερη δράση αυτού του κύκλου επισκέψεων του Προγράμματος Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας – Κέντρο Υγείας Καλάβρυτων και τον Δήμο Καλαβρύτων.

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου από τις 14:30-17:30 θα διενεργηθεί κλινική εξέταση μαστού στον πληθυσμό της περιοχής, από τον κ. Ιωάννη Χαβελέ MD, cMS, PhD, Μαστολόγο – Χειρουργό Μαστού στο χώρο του Κέντρου Υγείας Καλαβρύτων.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ενημερωτική ομιλία για τον καρκίνο του μαστού στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Καλαβρύτων και ώρες 19:00-20:00 με τους εξής ομιλητές:

  • Καρκίνος του Μαστού: Ιωάννης Χαβελές MD, cMS, PhD, Μαστολόγος – Χειρουργός Μαστού
  • Τι μας αποτρέπει από τον προληπτικό έλεγχο: Ελένη Μητροπούλου- Κοινωνική λειτουργός ΣΓΚΜ “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Αχαΐας
  • Βιωματική εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού: Εκπαιδευμένη Εθελόντρια ΣΓΚΜ “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Αχαΐας

1 alma 1

Το “Πρόγραμμα Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού Ιούνιος-Δεκέμβριος 2024” πραγματοποιείται με την Ευγενική Υποστήριξη της Novartis και της εταιρείας Custom Print.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα