24.7 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρώτο ραντεβού: Συνήθη λάθη και πώς να τα αποφύγεις

Τα πρώτα ραντεβού μπορεί να είναι τρομακτικά και είναι εύκολο να κάνετε λάθη που μπορεί να εμποδίσουν τη δυνατότητα για μια επιτυχημένη σύνδεση. Ακολουθούν δέκα κοινά λάθη που πρέπει να αποφύγετε για να διασφαλίσετε ότι το πρώτο σας ραντεβού θα πάει ομαλά.

valentines day date e1676039801522

Υπερ-προγραμματισμός:

Αν και είναι καλό να έχετε ένα σχέδιο, ο υπερβολικός προγραμματισμός δραστηριοτήτων μπορεί να δημιουργήσει πίεση. Ένα άκαμπτο πρόγραμμα μπορεί να κάνει το ραντεβού να φαίνεται σαν αγγαρεία παρά μια ευχάριστη εμπειρία. Επιλέξτε ένα χαλαρό σχέδιο με ευελιξία για να επιτρέψετε τη φυσική συνομιλία και τον αυθορμητισμό.

Μιλώντας μόνο για τον εαυτό σας:

Το να εστιάσετε υπερβολικά στις δικές σας εμπειρίες και ενδιαφέροντα μπορεί να είναι άστοχο. Στοχεύστε σε μια ισορροπημένη συνομιλία όπου και οι δύο σύντροφοι μοιράζονται και ακούν. Δείξτε γνήσιο ενδιαφέρον για τις σκέψεις και τις εμπειρίες του ραντεβού σας.

Συζήτηση αμφιλεγόμενων θεμάτων:

Αποφύγετε να βουτήξετε σε ευαίσθητα θέματα όπως η πολιτική, η θρησκεία ή τα χρήματα στο πρώτο ραντεβού. Αυτά τα θέματα μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνίες και μπορεί να δημιουργήσουν δυσφορία. Μείνετε σε ελαφριά, ευχάριστα θέματα για να διατηρήσετε τη συζήτηση θετική.

Έλεγχος του τηλεφώνου σας συνεχώς:

Ο συχνός έλεγχος του τηλεφώνου σας μπορεί να θεωρηθεί αγενής και αδιάφορος. Διατηρήστε το τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία ή λειτουργία δόνησης και επικεντρωθείτε στην ενασχόληση με το ραντεβού σας. Αυτό δείχνει σεβασμό και προσοχή.

Υπερβολική απόλαυση:

Είτε τρώτε πολύ είτε πίνετε υπερβολικά, η υπερβολική απόλαυση μπορεί να κάνει κακή εντύπωση. Διατηρήστε το μέτρο και την ψυχραιμία για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καυχησιολογία:

Ο υπερβολικός έπαινος του εαυτού του ή η καυχησιολογία για τα επιτεύγματα μπορεί να είναι ένα τέρμα. Αντίθετα, να είστε σεμνοί και αφήστε τις ιδιότητές σας να λάμψουν φυσικά στη συζήτηση.

Καθυστέρηση:

Η καθυστερημένη άφιξη μπορεί να σημαίνει έλλειψη σεβασμού ή ενδιαφέροντος. Σχεδιάστε εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι θα φτάσετε στην ώρα σας, δείχνοντας ότι εκτιμάτε την ώρα του ραντεβού σας και ότι είστε ενθουσιασμένοι που θα τη συναντήσετε.

Αναγκαστική συνομιλία:

Εάν η συζήτηση νανουρίζει, μην πανικοβληθείτε και μην προσπαθήσετε πολύ να γεμίσετε τη σιωπή. Μερικές φορές μια παύση μπορεί να είναι φυσική και να επιτρέψει την εμφάνιση γνήσιου, ουσιαστικού διαλόγου.

Μιλώντας για πρώην:

Η συζήτηση για τις προηγούμενες σχέσεις μπορεί να είναι άβολη και άβολη. Εστιάστε στο παρόν και στο να γνωρίσετε το ραντεβού σας αντί να ανακαλέσετε πρώην συνεργάτες.

Να μην είσαι ο εαυτός σου:

Το να προσπαθείς πάρα πολύ να εντυπωσιάσεις ή να προσποιηθείς ότι είσαι κάποιος που δεν είσαι μπορεί να έχει μπούμερανγκ. Η αυθεντικότητα είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας γνήσιας σύνδεσης. Να είστε ο εαυτός σας και να αφήσετε την αληθινή σας προσωπικότητα να βγει.

how long should a first date last 1 e1676298381781

Αποφεύγοντας αυτά τα κοινά λάθη, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πιο ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία πρώτου ραντεβού. Ο στόχος είναι να καλλιεργήσετε μια γνήσια σύνδεση και να ξεκινήσετε με το δεξί πόδι, θέτοντας το υπόβαθρο για μελλοντικές αλληλεπιδράσεις.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα