25.6 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεκαπενταύγουστος: Κορυφώνεται η έξοδος για τον Δεκαπενταύγουστο – Άδεια η Αθήνα

Σήμερα και αύριο αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής ενόψει και της εορτής του Δεκαπενταύγουστου. Όπως είναι λογικό, αρκετά αυξημένη πληρότητα εμφανίζουν κυρίως οι προορισμοί για τις Κυκλάδες. Το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών, ενώ όσοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται λίγο νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης.

kinisi ktel

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου 35 απόπλοι πλοίων για τον Αργοσαρωνικό, 23 απόπλοι για σειρά άλλων νησιωτικών προορισμών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας θα αναχωρήσουν 13 πλοία και 9 από το Λαύριο. Χθες Κυριακή 13/08 η κίνηση ήταν αυξημένη από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ 32.441 επιβάτες αναχώρησαν για κάποιο νησί του Αιγαίου.

diodia ampe

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 45 απόπλοι πλοίων με 8.631 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 15 αναχωρήσεις πλοίων με 8.024 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 7 με 2.415 επιβάτες. Αντίστοιχη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ της πρωτεύουσας, με τους ταξιδιώτες να προγραμματίζουν τις αποδράσεις τους είτε στο χωριό, είτε σε προορισμούς οδικώς.

 

 

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα