22.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Alpha Bank: Επενδύουμε στο περιβάλλον-Προσφέρουμε στο αύριο

”Στην Alpha Bank αποδεικνύουμε καθημερινά και έμπρακτα τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο αύριο με στόχο το περιβάλλον. Στο πλαίσιο της βιώσιμης και υπεύθυνης επενδυτικής στρατηγικής μας, συστήνουμε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μια καινοτόμα πρωτοβουλία της τράπεζας: Επενδύσεις με Περιβαλλοντικό Αντίκτυπο.” τονίζουν οι υπεύθυνοι της τράπεζας .

alpha bank perivalon

Στην συνέχεια υπογραμμίοαυν ότι ”Μέσα από αυτό, πελάτες της τράπεζάς μας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επενδυτικά προϊόντα, ενώ συμβάλλουν παράλληλα σε μία στοχευμένη δράση δενδροφύτευσης με έναν κοινό στόχο, την αποκατάσταση των ελληνικών δασών. Σε συνεργασία με την περιβαλλοντική εταιρεία Reforest’ Action, έχουμε ήδη ξεκινήσει να το κάνουμε πραγματικότητα.”

  • Συγκεκριμένα, για κάθε 1.000C ονομαστικής αξίας συμμετοχής σε επιλεγμένα επενδυτικά προϊόντα, φυτεύεται ένα δέντρο. Τη διετία 2021-2022, έχουμε πετύχει τη χρηματοδότηση φύτευσης πάνω από 47.150 δέντρων στην Ελλάδα!

perivallon

”Σήμερα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στο περιβάλλον, αλλά και στην κοινωνία, προστατεύοντας το κλίμα και τη βιοποικιλότητα, φροντίζοντας για τη δημόσια υγεία με μια πιο καθαρή ατμόσφαιρα και ενισχύοντας ουσιαστικά την απασχόληση. Αυτό είναι το δικό μας πράσινο.” σημειώνουν .

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα