24.7 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Exatlon: Τι θα είναι το νέο reality και ποιος θα το παρουσιάσει;

Το Exatlon είναι το πιο απαιτητικό ριάλιτι που προσφέρει η εταιρεία του Ατζούν Ιλιτζαλί, με εκδόσεις σε πολλές χώρες. Η δράση λαμβάνει χώρα στον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος παρέχει άφθονο χώρο για την εγκατάσταση των εντυπωσιακών στίβων του ριάλιτι. Αυτό το ριάλιτι απευθύνεται κυρίως σε αθλητές που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ειδικές πίστες. Σε αντίθεση με το Survivor, δεν περιλαμβάνει δοκιμασίες στέρησης φαγητού ή διαμονή σε καλύβες εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες του Αγίου Δομίνικου. Οι παίκτες διαμένουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σπίτι.

«Έξι μοναδικές πίστες ανεβάζουν το παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο. Το πιο εντυπωσιακό σκηνικό σε περιμένει, εσένα που ξέρεις να αγωνίζεσαι και να στοχεύεις το μεγάλο έπαθλο», αναφέρει η πρόσκληση των παικτών. Και εδώ ήταν που πέτυχαν διάνα, καθώς η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, διευκολύνοντας σημαντικά την Acun Medya. Επιλέγοντας άτομα που αντέχουν τις προκλήσεις των 6 στίβων του Exatlon, βρέθηκαν παίκτες που είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν και στο Survivor 2025. Άλλωστε, οι δοκιμασίες αντοχής είναι παρόμοιες, αν και το Exatlon θεωρείται πιο απαιτητικό.

Η διάρκεια του νέου ριάλιτι είναι μικρότερη από αυτή του Survivor, καθώς η νίκη και η κατάκτηση του τρόπαιου προϋποθέτει την ολοκλήρωση του τελευταίου στίβου. Όσον αφορά τη θέση του παρουσιαστή, φαίνεται πως το ζήτημα έχει επιλυθεί. Η παραγωγή έχει δείξει την εμπιστοσύνη της στον Σάκη Κατσούλη, αλλά ένα νέο όνομα που ακούγεται στις συζητήσεις είναι αυτό του Γιώργου Λέντζα, και ήδη έχει ισχυρή υποστήριξη.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα