25.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Rich Homie Quan: Πέθανε στα 34 του ο γνωστός ράπερ Rich Homie Quan

Πέθανε ο Rich Homie Quan, ο ράπερ της Ατλάντα που κέρδισε τη φήμη του mainstream μέσω των trap single “Type of Way” και “Flex (Ooh, Ooh, Ooh),”. Ήταν 34. Ο Quan, του οποίου το νόμιμο όνομα είναι Dequantes Devontay Lamar, πέθανε σε νοσοκομείο της Ατλάντα, επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής της κομητείας Fulton στο Associated Press. Ο ιατροδικαστής ενημερώθηκε για τον θάνατό του την Πέμπτη, δήλωσε ο Τζίμι Σάντλερ, ανώτερος ιατροδικαστής ερευνητής. Η αιτία του θανάτου δεν έγινε άμεσα γνωστή, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή.

rich2

Ο Quan ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του hip-hop στα μέσα της δεκαετίας του 2010. Κυκλοφόρησε μια σειρά από mixtapes πριν ξεσπάσει το 2013 με το μολυσματικό “Type of Way”. Το τραγούδι έγινε τέτοια επιτυχία που αρκετοί άλλοι ράπερ ανέβηκαν στο remix, συμπεριλαμβανομένων των Jeezy και Meek Mill. Διατήρησε τη δυναμική του, εμφανιζόμενος σε ένα κομμάτι YG με τον Jeezy και κυκλοφόρησε το τραγούδι παραγωγής London on da Track “Lifestyle” μέσω της ραπ κολεκτίβας του Rich Gang που περιλάμβανε τους Young Thug και Birdman.

rich

Ο Quan ακολούθησε το “Flex (Ooh, Ooh, Ooh),” ένα τραγούδι που παρήχθη από τον DJ Spinz και τη Nitti Beatz. Έγινε το σόλο σινγκλ του με τα υψηλότερα charts στο Νο. 26 στο Billboard Hot 100 chart. Συμμετείχε επίσης στο viral του Lil Dicky “$ave Dat Money”.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα