27.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ηλέκτρα 18/9: Παύλος και Ηλέκτρα αντιμέτωποι με το παρελθόν

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Ηλέκτρα, που θα μεταδοθεί σήμερα, αναμένονται συνταρακτικές εξελίξεις που θα αιφνιδιάσουν τους θεατές.

ilektra6

Η δραματική κορύφωση της υπόθεσης ξεκινά με τον Παύλο να επιδιώκει να κλείσει οριστικά την παλιά του ιστορία με την Ηλέκτρα. Ο Παύλος δηλώνει, «Ό,τι είχαμε -αν είχαμε κάτι -ανήκει στο παρελθόν», προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος στη σχέση τους. Ωστόσο, η Ηλέκτρα δεν το βλέπει έτσι και ξεσπά με ένταση, λέγοντας «Σε σιχαίνομαι». Η αντιπαράθεση μεταξύ τους φτάνει σε έναν αγώνα, γεμάτο συναισθηματική φόρτιση, καθώς το μίσος τους φαίνεται να είναι εξίσου ισχυρό με το πάθος που είχαν στο παρελθόν. Αυτό το πάθος, όμως, φαίνεται να λείπει από τα μάτια της Νεφέλης, που αρχίζει να αμφιβάλλει για τη σχέση της με τον Παύλο, αναρωτώμενη αν «Ίσως να ‘ναι πολύ νωρίς γι’ αυτόν το γάμο».

Στο σημερινό επεισόδιο της Ηλέκτρα, η Ηλέκτρα προσπαθεί να καταφέρει τους στόχους της, ενώ ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τη Νεφέλη να αλλάξει γνώμη. Η κατάσταση περιπλέκεται με τον Φανούρη, ο οποίος προσπαθεί να καταγγείλει την παρενόχληση που υπήρξε από την Μυρσίνη στους Χάρη και Ορέστη. Παρά την προσπάθειά του, δεν έχει στην κατοχή του κανένα χειροπιαστό στοιχείο για να στηρίξει τις καταγγελίες του.

Μετά την αποτυχία του να αποδείξει την καταγγελία του, ο Φανούρης επιστρέφει στο σπίτι και αναζητά παρηγοριά στο κρασί. Εκεί, τα ξεχασμένα και αναστατωμένα συναισθήματα από το παρελθόν ξυπνούν. Η κανέλα, που δεν του άρεσε πότε, τον επαναφέρει σε σκέψεις. Και η φράση της Αλίκης, «Ο διάολος κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι της», αρχίζει να αποκτά νέα διάσταση, καθώς προσπαθεί να κατανοήσει τι ακριβώς σήμαινε για αυτόν και πώς επηρεάζει την τρέχουσα κατάσταση.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα