19.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Τάσεις στα μαλλιά: Χτενίσματα, κουρέματα και χρώματα που πρέπει να ξέρεις για τη νεα σεζόν 2024-2025 

Για τη σεζόν 2024-2025, οι τάσεις στα μαλλιά υπόσχονται να είναι εντυπωσιακές και ποικιλόμορφες, καλύπτοντας όλους τους τύπους  στυλ και τις προτιμήσεις. Από κουρέματα και χτενίσματα μέχρι χρώματα, οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

mallia 2

Αρχικά, τα κουρέματα που θα κυριαρχήσουν φέτος περιλαμβάνουν το “shag” και τα “bob” κουρέματα σε διάφορες παραλλαγές. Το shag, που χαρακτηρίζεται από τις ασυμμετρίες και τις ελαφριές υφές, προσφέρει κίνηση και λάμψη στα μαλλιά, κάνοντάς τα να φαίνονται ζωντανά. Από την άλλη, το classic bob επανέρχεται με νέες τροπές, από το κοντό και κοφτό μέχρι το μακρύ bob που αγκαλιάζει τους ώμους, προσφέροντας μια κομψή αλλά και μοντέρνα αίσθηση.

Σχετικά με τα χτενίσματα, οι ατημέλητοι κότσοι και οι πλεξούδες συνεχίζουν τη δυναμική τους πορεία. Οι χαλαρές πλεξούδες που συνδυάζονται με χτενίσματα για την καθημερινότητα ή και για πιο επίσημες περιστάσεις είναι ιδανικές για να προσθέσουν μία ρομαντική αλλά και φρέσκια διάθεση. Επιπλέον, οι sleek αλογοουρές με έντονη γυαλάδα και τα χαμηλά χτενίσματα κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές fashion weeks.

Όσον αφορά τα χρώματα, οι φυσικοί τόνοι παραμένουν δημοφιλείς, αλλά με μία εξαιρετική ανατροπή. Η “βρώμικη” ξανθιά και οι “copper” αποχρώσεις επανέρχονται δυναμικά, προσφέροντας μία νέα διάσταση στη φυσικότητα. Επίσης, οι παστέλ αποχρώσεις και οι φωτεινές ανταύγειες προσθέτουν μια αίσθηση παιχνιδιάρικης φρεσκάδας, ιδανικές για τα πιο τολμηρά κορίτσια. Τα metallic και οι έντονες αποχρώσεις, όπως το μπλε και το μωβ, κερδίζουν επίσης έδαφος, ιδανικά για όσες θέλουν να κάνουν μία δήλωση με το στυλ τους. Επιπλέον, οι τεχνικές όπως το balayage και το ombre αναβαθμίζονται με όλοι οι νέοι συνδυασμοί χρωμάτων.

1 mallia 3

Συνολικά, η φετινή σεζόν φέρνει μία αίσθηση ελευθερίας και πειραματισμού, ενθαρρύνοντας όλους να εκφράσουν τη μοναδικότητά τους μέσα από τα μαλλιά τους. Είτε επιλέξετε ένα κλασικό, κομψό λουκ είτε ένα τολμηρό, μοντέρνο σχέδιο, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας αντανακλούν την προσωπικότητά σας!

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα