27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σεξ σύντροφος: Πώς να συμπαρασύρετε τον συντροφό σας να σας κάνει έρωτα με τον τρόπο που σς αρέσει;

Ο πειρασμός του συντρόφου σας να εμπλακεί στο σεξ όπως σας αρέσει απαιτεί έναν συνδυασμό σαφούς επικοινωνίας, συναισθηματικής σύνδεσης και λεπτής δελεασμού. Η οικοδόμηση οικειότητας και εμπιστοσύνης είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός χώρου όπου και οι δύο σύντροφοι αισθάνονται άνετα να εξερευνούν ο ένας τις επιθυμίες του άλλου. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να το προσεγγίσετε αυτό.

Ανοιχτή επικοινωνία: Το θεμέλιο των μεγάλων σεξουαλικών εμπειριών είναι η σαφής και ειλικρινής επικοινωνία. Μιλήστε με τον σύντροφό σας για τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι η συζήτηση είναι σεβαστή και δεν ασκεί πίεση. Προσεγγίστε το θέμα σε μια χαλαρή, οικεία στιγμή, ίσως ενώ αγκαλιάζεστε ή αφού μοιραστείτε μια ευχάριστη δραστηριότητα. Φροντίστε να ακούσετε τις ανάγκες τους και να δημιουργήσετε διάλογο αντί να κάνετε απαιτήσεις. Αυτό βοηθά στην ενίσχυση του αμοιβαίου σεβασμού και της κοινής επιθυμίας να ευχαριστήσουμε ο ένας τον άλλον.

Ρυθμίστε τη διάθεση: Η δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τον σύντροφό σας πιο δεκτικό στο σεξ. Σκεφτείτε τι βρίσκει τον σύντροφό σας να διεγείρει, είτε είναι απαλή μουσική, χαμηλός φωτισμός ή ένα ζεστό περιβάλλον. Το να στήσετε τη σκηνή με κεριά, αισθησιακές μυρωδιές ή ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να δημιουργήσει ένα χαλαρωτικό και διεγερτικό περιβάλλον που οδηγεί φυσικά σε οικειότητα.

Χρησιμοποιήστε μη λεκτικές ενδείξεις: Μερικές φορές οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις. Η απαλή σωματική στοργή, όπως το άγγιγμα, το φιλί ή το μασάζ, μπορεί να είναι ένας λεπτός αλλά ισχυρός τρόπος για να εκφράσετε την επιθυμία σας χωρίς να είστε φανεροί. Οι αισθησιακές πινελιές βοηθούν στην οικοδόμηση της διέγερσης και της προσμονής, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε σταδιακά σε μια πιο σεξουαλική νοοτροπία.

Παιχνιδιάρικα πειράγματα: Το φλερτ και τα παιχνιδιάρικα πειράγματα όλη την ημέρα μπορούν να δημιουργήσουν σεξουαλική ένταση και προσμονή. Στείλτε ένα ερωτικό κείμενο, κάντε κομπλιμέντα ή εκφράστε τον ενθουσιασμό σας για αργότερα, αλλά κρατήστε το ελαφρύ και διασκεδαστικό. Αυτές οι λεπτές συμβουλές μπορούν να κάνουν τον σύντροφό σας να σκεφτεί την οικειότητα πριν καν συναντηθείτε.

Ο πειρασμός του συντρόφου σας είναι να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον αμοιβαίας έλξης, να κατανοήσετε τις ανάγκες του και να τον καθοδηγήσετε απαλά σε εμπειρίες που ικανοποιούν και τους δύο σας.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα