27.8 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πάμε πλατεία… για αιμοδοσία»: Την Τετάρτη από τις 09:30 η ώρα στην πλατεία της Κρέστενας

Συνεχίζεται την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία της Κρέστενας, το πρόγραμμα «Πάμε πλατεία… για αιμοδοσία», μια πρωτοβουλία που διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κοροβέση, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας, τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας, καθώς και τους δήμους της περιοχής.

pame plateia krestena

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προάγει την εθελοντική αιμοδοσία και να συμβάλει στη μείωση των ελλείψεων σε αίμα.

Να σημειωθεί ότι η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας θα βρίσκεται στην πλατεία για να διευκολύνει τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Είναι πλήρως εξοπλισμένη για να διασφαλίσει τη σωστή διεξαγωγή των αιμοληψιών και θα λειτουργεί από τις ο9:30 έως τις 13:30.

Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να διαθέσουν μόνο πέντε λεπτά από τον χρόνο τους για να σώσουν μια ζωή και να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση της κρίσιμης έλλειψης αίματος στην περιοχή.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής αλληλεγγύης και της υγειονομικής φροντίδας, με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τους πολίτες γύρω από τη σημασία της προσφοράς αίματος. Η συνδιοργάνωση της εκδήλωσης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας υπογραμμίζει τη σημασία της συνεργασίας για την ενίσχυση της υγειονομικής περίθαλψης και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια.

aimodosia 3

Ενθαρρύνονται όλοι οι πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια και να γίνουν μέρος της λύσης για την έλλειψη αίματος.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα