30 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Σεξ ντροπή: Σεξ tips για όσους είναι πολύ ντροπαλοί

Για όσους είναι ντροπαλοί, η πλοήγηση στον κόσμο της οικειότητας μπορεί να αισθάνεται αποθαρρυντική. Ωστόσο, το να κάνετε μικρά βήματα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και στη βελτίωση της επικοινωνίας με τον σύντροφό σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια πιο ικανοποιητική και άνετη σεξουαλική εμπειρία.

sex 1

Ξεκινήστε με την Ανοικτή Επικοινωνία:

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία οικειότητας είναι η επικοινωνία. Εάν είστε ντροπαλοί, το να μιλάτε για τις επιθυμίες σας μπορεί να σας εκφοβίζει, αλλά η συζήτηση για τα όρια, τις προτιμήσεις και τις ανησυχίες εκ των προτέρων μπορεί να μετριάσει το άγχος. Ξεκινήστε από μικρά με κείμενο ή ελαφριές συνομιλίες, οδηγώντας σταδιακά σε βαθύτερες συζητήσεις για την οικειότητα.

Εστιάστε στις Ζώνες Άνεσης:

Μην πιέζεστε να βουτήξετε σε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε άβολα. Ξεκινήστε με αυτό που σας φαίνεται φυσικό, όπως να κρατάτε τα χέρια, να αγκαλιάζετε ή να φιλάτε. Προχωρήστε με τον δικό σας ρυθμό, γνωρίζοντας ότι είναι εντάξει να παίρνετε τα πράγματα αργά.

Ρυθμίστε τη διάθεση:

Η δημιουργία ενός χαλαρωτικού περιβάλλοντος μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσετε τα νεύρα. Ο χαμηλός φωτισμός, η απαλή μουσική ή τα κεριά μπορούν να βοηθήσουν τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας να αισθανθείτε πιο άνετα. Όταν αισθάνεστε χαλαροί, γίνεται πιο εύκολο να εστιάσετε στη σύνδεση αντί στα άγχη σας.

Body Positivity:

Πολλοί ντροπαλοί άνθρωποι παλεύουν με την αυτοπεποίθηση του σώματος. Εξασκηθείτε στην αυτοαγάπη εστιάζοντας σε αυτά που εκτιμάτε στο σώμα σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των αναστολών και να σας κάνει πιο άνετα να είστε σωματικά κοντά με τον σύντροφό σας.

Mindful Touch:

Η σωματική οικειότητα δεν χρειάζεται να βιαστεί. Εξερευνήστε ο ένας το σώμα του άλλου με ελαφρύ, απαλό άγγιγμα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία προσμονής και να επιτρέψει μια αργή, σταθερή συγκέντρωση άνεσης και επιθυμίας.

sex 2

Θυμηθείτε, η υπομονή είναι το κλειδί. Η οικειότητα είναι ένα ταξίδι και είναι απολύτως εντάξει να κινείσαι με ρυθμό που αισθάνεσαι σωστός για σένα.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα