25.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Φωτιά Νίκαια: Και πάλι φωτιά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας

Και πάλι φωτιά προκλήθηκε τα ξημερώματα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, με την επέμβαση της πυροσβεστικής να είναι άμεση. Στις φλόγες τυλίχθηκε μια ισόγεια αποθήκη σε προθάλαμο του νοσοκομείου. Πρόκειται για τη δεύτερη φωτιά μέσα σε λίγες ημέρες. Πριν από λίγες ημέρες είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά από άγνωστη αιτία σε θάλαμο του νοσοκομείου με κλινοσκεπάσματα, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

nosokomeio e1687943037369

Η ανακοίνωση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας για την 1η φωτιά

«Πυρκαγιά εξερράγη την 17/08/23 και ώρα 02:30 π.μ., σε άδειο θάλαμο της Β’ Χειρουργικής Κλινικής , στον 2ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ». Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δωμάτιο στο οποίο δεν νοσηλεύονταν ασθενείς , αλλά υπήρχαν κλινοσκεπάσματα και ο στατικός εξοπλισμός. Η έκρηξη φλόγας έγινε αντιληπτή από το νοσηλευτικό προσωπικό υπηρεσίας και αμέσως (02:31) ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κινητοποίησε ισχυρή δύναμη με Πυροσβέστες και οχήματα, οπότε η πυρκαγιά περιορίστηκε και κατασβέστηκε, χωρίς να επεκταθεί σε λοιπούς χώρους του Νοσοκομείου.

nosokomeia

Για λόγους ασφαλείας, (29) ασθενείς, που νοσηλεύονταν σε θαλάμους Κλινικών του 2ου ορόφου, μεταφέρθηκαν από το προσωπικό στα ΤΕΠ. Για προληπτικούς λόγους, μετακινήθηκαν επίσης (26) ασθενείς (περιπατητικοί) από θαλάμους του 1ου ορόφου σε εξωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάσβεση. Η ολοκλήρωση κατάσβεσης πραγματοποιήθηκε την 04:35 ώρα. Δεν υπήρξε τραυματισμός ή περιστατικό με αναπνευστικά προβλήματα ασθενούς. Όλοι οι ασθενείς, που είχαν πρόσκαιρα απομακρυνθεί, μεταφέρθηκαν σε δωμάτια Κλινικών του Νοσοκομείου και παρακολουθούνται κανονικά».

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα