24 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ηλέκτρα 3/10: Ο Μπόγρης πιέζει την Αγνή – Θα πείσει τον Νικόλα να την παντρευτεί;

Στο σημερινό επεισόδιο της “Ηλέκτρας”, η ένταση κορυφώνεται. Η Νεφέλη, έτοιμη για την τελευταία πρόβα του γάμου της, φοράει το νυφικό της. Η Ηλέκτρα, όμως, δεν μπορεί να κρύψει την οδύνη που νιώθει. Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν με τον Παύλο – το ξαφνικό φιλί και οι κουβέντες που αντάλλαξαν – της έχουν φέρει αναστάτωση. Ο πόνος και η σύγχυση τη σπρώχνουν σε ακραία σκέψη. Σφίγγει την τσάντα της, όπου κρύβεται ένα όπλο, και απομονώνεται στο καμαράκι, παλεύοντας με το χάος μέσα της.

ilektra 2

Παράλληλα, ο Μπόγρης συνεχίζει να πιέζει την Αγνή να πείσει τον Νικόλα να τη ζητήσει σε γάμο. Η ώρα της τελικής απόφασης πλησιάζει και ο χρόνος λιγοστεύει. Θα καταφέρει η Αγνή να τραβήξει τον Νικόλα κοντά της πριν να είναι αργά ή η μοίρα θα την προδώσει;

Την ίδια στιγμή, η Δόμνα αντιμετωπίζει μια ψυχρή και γεμάτη μίσος ματιά από τον πρώην Διοικητή. Η ένταση αυξάνεται, καθώς αναρωτιέται ποιος πραγματικά είναι ο Ορέστης Μίχος και τι μπορεί να κρύβει. Παράλληλα, ο Βρεττός συνεχίζει να ερευνά τις μυστηριώδεις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του Φανούρη. Όσο περισσότερα ανακαλύπτει, τόσο πιο περίπλοκη γίνεται η υπόθεση, καθώς τα νέα στοιχεία δεν οδηγούν πουθενά ξεκάθαρα.

Το πρωί του γάμου φτάνει, αλλά ένα ξαφνικό τηλεφώνημα στο σπίτι του δημάρχου φέρνει καταιγίδα. Ο γαμπρός έχει εξαφανιστεί, και το μυστήριο πυκνώνει. Πού βρίσκεται και τι συνέβη; Όλοι μένουν μετέωροι μπροστά στο ξαφνικό αυτό χτύπημα.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα