26.2 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ηλέκτρα 4/10: Η Ηλέκτρα προσπαθεί να βρει τον Παύλο και να σώσει την κατάσταση

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα, η Νεφέλη βρίσκεται σε κατάσταση απελπισίας μετά την είδηση ότι ο Παύλος έχει εξαφανιστεί. Η καρδιά της Ηλέκτρας σπαράζει καθώς βλέπει το κοριτσάκι της να υποφέρει και νιώθει πως ο κόσμος της καταρρέει. Με αποφασιστικότητα, υπόσχεται στη Νεφέλη: «Μην ανησυχείς, θα τον βρω! Όπου και αν είναι, θα επιστρέψει στο γάμο!»

ilektra 2

 

Ωστόσο, η Νεφέλη παραμένει σιωπηλή, βυθισμένη στη θλίψη, και η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δραματική. Παράλληλα, ο Βρεττός συνεχίζει τις έρευνές του, προσπαθώντας να συγκεντρώσει στοιχεία για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του, την ώρα που η ετυμηγορία για τον Νικόλα έχει εκδοθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Οι καλεσμένοι ετοιμάζονται για τον γάμο, αλλά η Ηλέκτρα είναι αγχωμένη και αναστατωμένη, αναζητώντας τον Παύλο παντού. Όλοι οι απαραίτητοι προετοιμασίες είναι στη θέση τους: ο παπάς περιμένει, η εκκλησία είναι διακοσμημένη, αλλά ο Παύλος λείπει. Όταν τελικά η Νεφέλη φτάνει στην εκκλησία, η ένταση είναι σε πλήρη ανάπτυξη. Η στιγμή που όλοι περιμένουν έχει φτάσει και η ετυμηγορία ανακοινώνεται…

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα