27.9 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Παιδιατρικές Ημέρες 2024: 5-6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Το συνέδριο “Παιδιατρικές Ημέρες: 2024 Προκλήσεις για τον Παιδίατρο” θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2024. Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία της Παιδιατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και έχει στόχο να φέρει κοντά επαγγελματίες της παιδιατρικής από όλη τη χώρα.

pediatros 2

Κατά τη διάρκεια αυτού του διήμερου συνεδρίου, θα εξεταστούν οι σύγχρονες προκλήσεις και τάσεις στον τομέα της παιδιατρικής ιατρικής. Σημαντικά θέματα θα περιλαμβάνουν τις νεότερες θεραπευτικές προσεγγίσεις, τις μεθόδους πρόληψης ασθενειών, καθώς και τις κοινωνικές και ψυχολογικές παραμέτρους που επηρεάζουν την υγεία των παιδιών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από αναγνωρισμένους επιστήμονες και ειδικούς του χώρου, να συμμετάσχουν σε εργαστήρια και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες. Η εκδήλωση προγραμματίζεται να προσφέρει χρήσιμες γνώσεις και πρακτικές που θα συμβάλλουν στην καθημερινή εργασία των παιδιάτρων και στη βελτίωση της φροντίδας των παιδιών.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, γεγονός που καθιστά αυτή την εκδήλωση μία μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και μάθηση. Οι διοργανωτές προσβλέπουν σε μια ενεργή συμμετοχή και ανοιχτό διάλογο μεταξύ των επαγγελματιών υγείας.

pediatros 1

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και την εγγραφή, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.globalevents.gr.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα