24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Επισκέψεις της Ειρήνης Αγαπηδάκη σε Κέντρα Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, περισσότερα από 40 Κέντρα Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα θα επισκεφτεί μέσα στον Οκτώβριο η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. Οι επισκέψεις ξεκινούν σήμερα, 7 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 25 Οκτωβρίου σε Πιερία, Πέλλα, Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς και Σέρρες.

nosokomeio 1

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει πρωτίστως την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη. Στόχος είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι επισκέψεις και οι συναντήσεις με στελέχη και εργαζομένους των Κέντρων Υγείας καθώς και με ασθενείς, ώστε να συζητηθούν οι προκλήσεις του σήμερα και να ενισχυθούν περαιτέρω οι δομές της Πρωτοβάθμιας για να αντιμετωπίσουν το αύριο.

nosokomeio tinos

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 7.10 η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας θα επισκεφτεί την Κατερίνη – Κ.Υ. Αιγινίου, Κ.Υ. Κατερίνης, Κ.Υ. Λιτοχώρου, ενώ την Τρίτη 8.10 την Πέλλα – Κ.Υ. Γιαννιτσών, Κ.Υ. Κρύας Βρύσης, Κ.Υ. Σκύδρας, Κ.Υ. Αριδαίας, Κ.Υ. Άρνισσας.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα