18.9 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Μακιγιάζ express: Πώς να δείχνετε περιποιημένες σε λιγότερο από 5 λεπτά

Αν βρίσκεστε σε βιασύνη αλλά θέλετε να έχετε μια καλοβαλμένη εμφάνιση, ακολουθήστε αυτήν την απλή και γρήγορη ρουτίνα μακιγιάζ.

makeup2ready

  1. Ενυδάτωση: Ξεκινήστε με μια ελαφριά ενυδατική κρέμα ή μια BB cream που θα προσφέρει ενυδάτωση και κάλυψη. Εφαρμόστε την ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο για να αποκτήσετε μια φυσική λάμψη.
  2. Foundation : Χρησιμοποιήστε ένα υγρό foundation ή κονσίλερ μόνο στις περιοχές που χρειάζονται κάλυψη, όπως οι μαύροι κύκλοι ή οι κοκκινίλες. Μπορείτε να το εφαρμόσετε με τα δάχτυλα για γρήγορη και εύκολη εφαρμογή.
  3. Ρουζ: Εφαρμόστε λίγο ρουζ στα μάγουλα για να δώσετε ζωντάνια στο πρόσωπό σας. Επιλέξτε μια κρεμώδη φόρμουλα που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα με τα δάχτυλά σας.
  4. Σκιές ματιών: Διαλέξτε μια ουδέτερη σκιά που μπορείτε να εφαρμόσετε γρήγορα με τα δάχτυλά σας. Ένα γυαλιστερό ή ματ χρώμα μπορεί να δώσει διάσταση στα βλέφαρα σας χωρίς πολλή προσπάθεια.
  5. Eyeliner και μάσκαρα: Για μια γρήγορη εφαρμογή, προτιμήστε ένα καφέ ή μαύρο eyeliner μόνο στο πάνω βλέφαρο. Η μάσκαρα θα αναδείξει τα μάτια σας—εφαρμόστε δύο στρώσεις για επιπλέον όγκο.
  6. Χείλη: Επιλέξτε ένα lip balm ή ένα κραγιόν σε φυσική απόχρωση. Μια κρεμώδης φόρμουλα θα σας δώσει υγρασία και χρώμα ταυτόχρονα.
  7. Σταθεροποίηση: Τελειώστε με ένα σπρέι σταθεροποίησης για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

makeup 6645450 640

Αυτή η γρήγορη ρουτίνα μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 10 λεπτά, δίνοντάς σας μια φρέσκια και καλοβαλμένη εμφάνιση!

 

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα