24.1 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Sex tips: Συμβουλές σεξ για όσους δεν έχουν φαντασία

Εάν νιώθετε ότι η σεξουαλική σας ζωή έχει γίνει ρουτίνα ή αγωνίζεστε να βρείτε νέους τρόπους για να συνδεθείτε στενά, να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Η έλλειψη φαντασίας στο σεξ μπορεί να είναι συνηθισμένη, αλλά με μερικές συμβουλές και προσαρμογές, μπορείτε να αναζωπυρώσετε το πάθος και να επαναφέρετε τον ενθουσιασμό στην κρεβατοκάμαρα.

  • Ξεκινήστε με την επικοινωνία: Το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της οικειότητας είναι η ανοιχτή επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Εάν παλεύετε με τη φαντασία, η συζήτηση για το τι αρέσει ή είναι περίεργος ο καθένας σας μπορεί να ανοίξει πόρτες σε νέες εμπειρίες. Μοιραστείτε φαντασιώσεις, όσο μικρές ή απλές κι αν είναι, και να είστε ανοιχτοί στο να δοκιμάσετε νέα πράγματα μαζί. Μερικές φορές, το να ακούτε μόνο τι επιθυμεί ο σύντροφός σας μπορεί να πυροδοτήσει τη δημιουργικότητα.
  • Χρησιμοποιήστε όλες τις αισθήσεις σας: Ενισχύστε την οικειότητα εστιάζοντας και στις πέντε αισθήσεις. Αντί να βασίζεστε σε μια αίσθηση, όπως η όραση, εξερευνήστε την αφή, τη γεύση, την όσφρηση και την ακοή. Δοκιμάστε διαφορετικές υφές, όπως μετάξι ή φτερά, για αφή ή εισάγετε αρωματικά κεριά και αιθέρια έλαια για άρωμα. Η μουσική μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια διάθεση, επομένως πειραματιστείτε με διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής για να δείτε τι βελτιώνει την ατμόσφαιρα.
  • Αλλάξτε το περιβάλλον: Μια αλλαγή σκηνικού μπορεί να κάνει θαύματα. Εάν βρίσκεστε πάντα στο ίδιο περιβάλλον κρεβατοκάμαρας, δοκιμάστε κάτι νέο: κάντε σεξ σε διαφορετικό δωμάτιο, κάντε μια αυθόρμητη απόδραση ή απλώς αναδιατάξτε το υπνοδωμάτιο για να δημιουργήσετε μια φρέσκια ατμόσφαιρα. Ο ενθουσιασμός ενός νέου χώρου μπορεί συχνά να προκαλέσει πιο περιπετειώδεις σκέψεις.
  • Εισάγετε το παιχνίδι: Μερικές φορές, η προσθήκη ενός στοιχείου παιχνιδιού μπορεί να ωραιοποιήσει το σεξ. Χρησιμοποιήστε ζάρια ή κάρτες για να καθορίσετε διαφορετικές δραστηριότητες, να κάνετε εκ περιτροπής ένα αισθησιακό μασάζ ή να παίξετε απλά σενάρια ρόλων που είναι διασκεδαστικά και εύκολα. Το κλειδί είναι να είστε χαλαροί και να μην το παίρνετε πολύ στα σοβαρά, κάτι που μπορεί να επιτρέψει στη δημιουργικότητα να ρέει φυσικά.
  • Εξερευνήστε μαζί το ερωτικό περιεχόμενο: Η παρακολούθηση ερωτικών βίντεο ή η ανάγνωση ερωτικής λογοτεχνίας μπορεί να σας βοηθήσει να εμπνεύσετε ιδέες και να σας επιτρέψει να εξερευνήσετε μαζί φαντασιώσεις. Βρείτε περιεχόμενο που να ευθυγραμμίζεται με το επίπεδο άνεσης σας και αδράξτε την ευκαιρία να συζητήσετε τι σας ενθουσιάζει και τους δύο.

sex sxesi 1

Θυμηθείτε, ο στόχος είναι να εξερευνήσετε και να διασκεδάσετε μαζί, οπότε αφαιρέστε την πίεση και αφήστε τον αυθορμητισμό και το παιχνίδι να σας καθοδηγήσουν.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα