26.3 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Pink the City: Μέχρι την Πέμπτη οι συμμετοχές

Για 12η συνεχόμενη χρονιά, το Pink the City, μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Αχαΐας, έρχεται να “βάψει” την Πάτρα ροζ, με σκοπό να προωθήσει την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Φέτος, το μήνυμα που κυριαρχεί είναι πως η πρόληψη είναι διαρκής και αναγκαία.

alma zois karkinos mastou thessaloniki

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”. Γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού είναι προσκεκλημένες να συμμετάσχουν και να περπατήσουν μαζί με τον Σύλλογο στην Πάτρα. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κράτηση της θέσης ολοκληρώνεται με την εξόφληση του συμμετοχικού ποσού των 17 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει τη μεταφορά με πούλμαν από και προς την Πάτρα και το συλλεκτικό t-shirt της εκδήλωσης. Για τον λόγο αυτό, οι συμμετοχές πρέπει να εξοφληθούν μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

alma zois

Πρόγραμμα της Ημέρας – Κυριακή 20 Οκτωβρίου

  • 07:00 π.μ.: Αναχώρηση με πούλμαν από τα γραφεία του Συλλόγου, Ηπείρου 11, Αθήνα, 10433.
  • 10:30 π.μ.: Έναρξη του Pink the City!
  • 14:00 μ.μ.: Γεύμα στον Ψαθόπυργο (οι συμμετέχουσες μπορούν να επιλέξουν το πιάτο τους και να καλύψουν το κόστος του γεύματος).
  • 16:30 μ.μ.: Αναχώρηση από Ψαθόπυργο.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα