19.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Κ.Ε.ΦΙ.: “Μαζί περπατάμε για τη ζωή”

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο τον μήνα Οκτώβριο, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, έχει προγραμματίσει το «11ο Περπάτημα για τη Ζωή». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Άργος την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 και θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα.

allileggih

Η δράση αυτή, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την τοπική κοινωνία, στοχεύει στην ενίσχυση της συνειδητοποίησης σχετικά με τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Καλεί τους πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν, στέλνοντας το μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Η αλληλεγγύη, η υποστήριξη και η ενεργή συμμετοχή είναι βασικά στοιχεία αυτής της πρωτοβουλίας.

Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του συλλόγου, επί της οδού Γούναρη 47 στο Άργος. Από εκεί θα ξεκινήσουν τη διαδρομή τους, η οποία θα συνεχίσει στην οδό Θεάτρου, έπειτα στην οδό Δαναού, και θα ολοκληρωθεί στο Παλαιό Δημαρχείο Άργους. Μετά το πέρας της πορείας, αναμένεται να ακολουθήσει μια σύντομη εκδήλωση με ενημερωτικές ομιλίες και ευχαριστίες προς όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια.

kefi1

Η συμμετοχή στο «Περπάτημα για τη Ζωή» είναι ανοιχτή για όλους και αποτελεί έναν όμορφο τρόπο να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όσους δίνουν τον δικό τους αγώνα με τον καρκίνο.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα