19 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

The Voice of Greece 19/10: Τα Blind Auditions συνεχίζονται [trailer]

Το «The Voice of Greece» επέστρεψε με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο στον ΣΚΑΪ, και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ανέδειξε σπουδαίες φωνές! Παρ’ όλα αυτά, τα Blind Auditions συνεχίζονται με δύο νέα επεισόδια αυτό το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21.00.

voice 4

Οι τέσσερις coaches, Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας, Γιώργος Μαζωνάκης και Έλενα Παπαρίζου, έχουν ήδη προσθέσει τους πρώτους διαγωνιζόμενους στις ομάδες τους και περιμένουν με ανυπομονησία να ακούσουν και τους υπόλοιπους. Τι ζητούν από όσους ανεβαίνουν στη σκηνή; Να αποδώσουν κάθε συναίσθημα που έχουν μέσα τους! Ποιοι coaches θα εντοπίσουν τις κορυφαίες φωνές της χώρας και θα τις προσελκύσουν στις ομάδες τους;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλωσορίζει τους διαγωνιζόμενους στο Family Room και με την αισιοδοξία και την καλή του διάθεση, τους ενθαρρύνει για να συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά στον μουσικό διαγωνισμό. Οι Blind Auditions του «The Voice of Greece» συνεχίζονται στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21.00!

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα