16.7 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Χαλκιδική: Βρέθηκαν οστά κοντά στο σημείο εξαφάνισης 41χρονου

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Πολυχρόνου, στη Χαλκιδική, καθώς βρέθηκαν οστά σε πολύ μικρή απόσταση από το σημείο όπου είχε εξαφανιστεί πριν από δύο χρόνια ο 41χρονος Μπάντρι Μουραλασβίλι. Επιπλέον, στο σημείο εντοπίστηκαν έγγραφα που του ανήκουν!

elliniki astynomia

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, τις προηγούμενες ημέρες, και συγκεκριμένα την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, ένας άνδρας που εκτελούσε εργασίες εκχέρσωσης σε ένα χωράφι ήρθε αντιμέτωπος με μια σοκαριστική ανακάλυψη, καθώς εντόπισε οστά. Το χωράφι αυτό βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου, πριν από δύο χρόνια, τη νύχτα της 2ας Οκτωβρίου 2022, είχαν χαθεί τα ίχνη του 41χρονου τότε Μπάντρι Μουραλασβίλι, έπειτα από τροχαίο ατύχημα, όταν το αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε βγήκε εκτός πορείας στον επαρχιακό δρόμο Μουδανιών – Παλιουρίου.

Μόλις εντόπισε τα οστά, ο άνδρας ειδοποίησε την Αστυνομία. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, και κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν έγγραφα που ανήκαν στον αγνοούμενο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης ένα κομμάτι φθαρμένου παντελονιού, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα πορτοφόλι που περιείχε την ταυτότητα και το δίπλωμα του Μπάντρι Μουραλασβίλι. Τα οστά έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για εξέταση DNA, ώστε να διαπιστωθεί εάν ανήκουν στον Μπάντρι Μουραλασβίλι, ο οποίος αγνοείται εδώ και δύο χρόνια.

astynomia 1

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας εξαφανίστηκε τη νύχτα της 2ας Οκτωβρίου 2022 μετά από τροχαίο ατύχημα. Κάτοικοι από το Πολύχρονο, μαζί με αστυνομικές δυνάμεις, έσπευσαν στο σημείο, αλλά κανείς δεν κατάφερε να εντοπίσει τον οδηγό. Κάποιοι μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν έναν αιμόφυρτο άνδρα, ο οποίος όμως είχε απομακρυνθεί από το σημείο. Σε μεταγενέστερες έρευνες από την ΕΛΑΣ, την Πυροσβεστική και εθελοντές, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι το χωράφι όπου βρέθηκαν τα οστά τις τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολα προσβάσιμο λόγω της πυκνής βλάστησης και του δύσβατου εδάφους.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα