22 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Μακιγιάζ: Makeup tips απευθείας από επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μακιγιέρ έχουν πολλές συμβουλές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εφαρμογή του μακιγιάζ σας. Ακολουθούν μερικές από τις πιο σημαντικές.
makigiaz 2
  1. Καθαρισμός και Ενυδάτωση: Πριν από κάθε εφαρμογή μακιγιάζ, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε το πρόσωπό σας και να εφαρμόσετε μια καλή ενυδατική κρέμα. Αυτό θα δημιουργήσει μια ομαλή βάση και θα βοηθήσει το μακιγιάζ να διαρκέσει περισσότερο.
  2. Χρήση Primer: Το primer είναι ένα απαραίτητο βήμα. Επιλέξτε ένα που να ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας (λιπαρό, ξηρό ή κανονικό) για να εξασφαλίσετε ότι το μακιγιάζ σας θα είναι σταθερό και λείο.
  3. Δημιουργία Στρώσεων: Αντί να εφαρμόσετε πολλά προϊόντα σε μία μόνο στρώση, κάντε στρώσεις. Ξεκινήστε με ελαφριές ποσότητες και προσθέστε όσο χρειάζεται για να επιτύχετε την επιθυμητή κάλυψη.
  4. Σωστή Εφαρμογή Concealer: Χρησιμοποιήστε το concealer για να καλύψετε ατέλειες και μαύρους κύκλους. Εφαρμόστε το σε τριγωνικό σχήμα κάτω από τα μάτια για να φωτίσετε την περιοχή.
  5. Κρεμώδη Προϊόντα: Τα κρεμώδη ρουζ και τα highlighters δίνουν μια φυσική και λαμπερή όψη. Είναι πιο εύκολα στη εφαρμογή και αναμειγνύονται καλύτερα με το δέρμα.
  6. Έμφαση στα Φρύδια: Τα καλά περιποιημένα φρύδια μπορεί να αλλάξουν ριζικά την εμφάνιση του προσώπου σας. Χρησιμοποιήστε ένα τζελ ή μολύβι φρυδιών για να τα γεμίσετε και να τα σχηματίσετε.
  7. Τελειώστε με Spray Fixing: Ένα σπρέι fixing θα βοηθήσει το μακιγιάζ σας να διαρκέσει όλη μέρα, προσφέροντας παράλληλα μια φρέσκια και φυσική όψη.
  8. Ανανεώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας: Έχετε πάντα μαζί σας χαρτομάντιλα για να απορροφήσετε την λιπαρότητα και ένα setting powder για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας.

makigiaz 1

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να πετύχετε ένα επαγγελματικό και όμορφο αποτέλεσμα κάθε φορά!

 

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα