22.4 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

VIΠ Καλά Γεράματα 23/10: Η Ματίνα και ο Κοντορούσης κρύβουν τα πειραματικά φάρμακα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς VIΠ Καλά Γεράματα, η Ματίνα κινητοποιεί όλο το προσωπικό ενόψει του ελέγχου της μονάδας από την επιτροπή επιθεώρησης του Υπουργείου. Μαζί με τον Κοντορούση αποφασίζουν να κρύψουν τα πειραματικά φάρμακα, προσπαθώντας να αποφύγουν την αποκάλυψή τους. Ωστόσο, ο Αντώνης, χωρίς να το καταλάβει, γίνεται μάρτυρας της προσπάθειάς τους, κάτι που τον βάζει σε σκέψεις και υποψίες.

vip

Την ίδια στιγμή, ο Κοντορούσης βρίσκεται σε πανικό καθώς συνειδητοποιεί ότι το χάπι για την πίεση που χορηγείται σχεδόν σε όλους τους φιλοξενούμενους, έχει μια αναπάντεχη παρενέργεια: αυξημένη ερωτική διάθεση. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο χαοτική όταν η Τζωρτζίνα, προσπαθώντας να κρύψει τον γιο της Μάκη μέσα στη μονάδα, τον χάνει κατά λάθος.

Ο Αντώνης και ο Φώτης ξεκινούν αγωνιωδώς να βρουν τον Μάκη πριν η Ματίνα καταλάβει τι έχει συμβεί. Η αναζήτησή τους τους οδηγεί σε ένα μυστικό πάρτι που διοργανώνει ο Ζαχαρίας στη μπαρμπουτιέρα. Το χάος κορυφώνεται όταν η επιτροπή επιθεώρησης φτάνει ξαφνικά στη μονάδα, τη στιγμή που τα πάντα είναι εκτός ελέγχου.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα