21.9 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Άλμα Ζωής Πάτρας: Αναζητεί υπεύθυνο ανάπτυξης και εξεύρεσης πόρων

Το Άλμα Ζωής αναζητά ένα δημιουργικό άτομο με πάθος για την κοινωνική αλλαγή, που θα συμβάλει στην ανάπτυξη του οργανισμού. Συγκεκριμένα, αναζητεί Υπεύθυνο Ανάπτυξης και Εξεύρεσης Πόρων (Fundraising), ο οποίος θα έχει κρίσιμο ρόλο στην οικονομική εξέλιξη του Άλμα Ζωής.

karkinos tou mastou kordela 1

Ο υποψήφιος θα αναλάβει την ευθύνη της αναγνώρισης και αξιοποίησης των ήδη υπαρχόντων χρηματοδοτών, καθώς και τη διερεύνηση νέων πηγών χρηματοδότησης. Θα δημιουργήσει και θα προωθήσει πρωτοβουλίες που θα στοχεύουν στην αύξηση των εσόδων του οργανισμού, ενώ θα επιδιώκει τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού του αντικτύπου. Απαιτείται ικανότητα στρατηγικού σχεδιασμού, εξαιρετικές διαπροσωπικές ικανότητες και διάθεση για συνεργασία με διάφορους φορείς και οργανισμούς.

Επιπλέον, ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία στον τομέα του fundraising και καλή γνώση των εργαλείων και μεθόδων ανεύρεσης πόρων. Θα χρειαστεί επίσης να προτείνει καινοτόμες ιδέες για τη χρηματοδότηση των δράσεων του οργανισμού, ενώ οι οργανωτικές του ικανότητες θα είναι σημαντικές για την αποτελεσματική διαχείριση των πρωτοβουλιών που θα αναληφθούν.

karkinos tou mastou kordela

Το Άλμα Ζωής προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στην προώθηση θετικών κοινωνικών αλλαγών. Ο οργανισμός λειτουργεί σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του οργανισμού Άλμα Ζωής Πάτρας.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα