18.7 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Έρωτας βελτίωση: Sex tips για όσους θέλουν να γίνουν καλύτεροι εραστές

Το να γίνεις καλύτερος εραστής περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από απλή τεχνική – έχει να κάνει με τη σύνδεση, την επικοινωνία και την προσοχή στις ανάγκες του συντρόφου σου. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την οικειότητα και να δημιουργήσετε μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας.

sex 1

Επικοινωνήστε ανοιχτά:

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του υπέροχου σεξ είναι η κατανόηση των επιθυμιών και των ορίων του συντρόφου σας. Μην φοβάστε να ρωτήσετε τι τους αρέσει και μοιραστείτε τις δικές σας προτιμήσεις επίσης. Οι ειλικρινείς συζητήσεις σχετικά με τις σεξουαλικές επιθυμίες και ανάγκες μπορούν να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη και να εμβαθύνουν τη σύνδεσή σας.

Επικεντρωθείτε στο προκαταρκτικό παιχνίδι:

Το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι απαραίτητο για τη διέγερση και μπορεί να κάνει το σεξ πολύ πιο ευχάριστο. Αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε το σώμα του συντρόφου σας, φιλώντας, αγγίζοντας και πειράζοντας για να δημιουργήσετε προσμονή. Μια μεγαλύτερη, πιο προσεκτική συνεδρία προπαιχνιδιών βοηθά και τους δύο συντρόφους να αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι και έτοιμοι για βαθύτερη οικειότητα.

Να είστε παρόντες:

Αποφύγετε τους περισπασμούς κατά τις προσωπικές στιγμές. Το να είστε πλήρως παρόντες με τον σύντροφό σας σας επιτρέπει να ανταποκρίνεστε στις ενδείξεις του, αυξάνοντας την αμοιβαία ευχαρίστηση. Κάντε οπτική επαφή, αφήστε το αισθησιακό άγγιγμα και ακούστε τη γλώσσα του σώματός τους.

Εξερευνήστε νέα πράγματα μαζί:

Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με διαφορετικές θέσεις, παιχνίδια ή παιχνίδια ρόλων. Η δοκιμή νέων πραγμάτων διατηρεί την εμπειρία φρέσκια και συναρπαστική, βοηθώντας σας να μάθετε περισσότερα για τις προτιμήσεις του άλλου.

Δώστε προσοχή στη μετέπειτα φροντίδα:

Η μετέπειτα φροντίδα είναι ένα σημαντικό μέρος της οικειότητας που συχνά παραβλέπεται. Η αγκαλιά, η συζήτηση ή απλά το να κρατάτε ο ένας τον άλλον μετά το σεξ μπορεί να ενισχύσει τους συναισθηματικούς δεσμούς και να κάνει την εμπειρία να αισθάνεται ολοκληρωμένη.

Θυμηθείτε, το κλειδί για να είστε καλύτεροι εραστές είναι να εστιάσετε στην αμοιβαία ευχαρίστηση, κατανόηση και σεβασμό. Το σεξ είναι ένα ταξίδι και το να είστε ανοιχτοί στη μάθηση και την ανάπτυξη μαζί θα σας κάνει έναν πιο στοχαστικό και παθιασμένο σύντροφο.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα