23.1 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

ΚΕΦΙ: Επιστημονική Ημερίδα από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών

Η ημερίδα αυτή του ΚΕΦΙ έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου. Εξειδικευμένοι γιατροί και ερευνητές θα παρουσιάσουν νέες διαγνωστικές μεθόδους, τα οφέλη της προληπτικής ιατρικής και τις σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η γνώση και η έγκαιρη διάγνωση είναι καθοριστικοί παράγοντες για τη βελτίωση της πρόγνωσης και της ποιότητας ζωής των ασθενών.

KEFI 2

  • Προεδρεύει: Κ. Βασίλειος Μπαρμπούνης, Παθολόγος – Ογκολόγος, Διδάκτωρ Παν/μιου Αθηνών, Διευθυντής Ε’ Ογκολογικής Κλινικής, Όμιλος ΙΑΣΩ.
  • Χαιρετισμούς θα απευθύνουν: Κα Αντωνία Καβαλλιεράκη, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου «Κ.Ε.Φ.Ι.», Κα Ελένη Δρακουλάκου, Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Μάνης.
  • Ομιλητές: Κα Αντωνία Καλογεράκου, Γενικός Ιατρός Κέντρου Υγείας Γυθείου, Κα Ειρήνη Παπαλεξανδράκου, Παιδίατρος, Κ. Βασίλειος Μπαρμπούνης, Παθολόγος – Ογκολόγος, Κα Γιώτα Ρουσάκου, Ψυχοθεραπεύτρια
  • Ενδεικτικές θεματικές: «Με έγκαιρη διάγνωση, έχεις τον χρόνο», «Η αξία του εμβολιασμού στα παιδιά», «Ο καρκίνος αφορά άντρες και γυναίκες», «Η σημασία της ψυχολογίας στην πορεία με τον καρκίνο».

kefi programma ethelonton

Στη διάρκεια της ημερίδας, θα υπάρχει στρογγυλό τραπέζι ασθενών, με συντονίστρια την κα Ζωή Γραμματόγλου και συμμετοχή των κ. Σταύρου Χριστάκου και κας Βαρβάρας Κοκκίνη, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Από το ΚΕΦΙ σας προσκαλούν όλους σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση που θα ακολουθήσει με συζήτηση με το κοινό! Ελάτε να μάθουμε μαζί και να ενισχύσουμε τη γνώση μας!

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα