26.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Hersha Parady: Η πρωταγωνίστρια από το “Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι” πέθανε στα 78 της

Η Hersha Parady, γνωστή για τον ρόλο της στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, πέθανε σε ηλικία 78 ετών. Ο γιος της ηθοποιού, Τζόναθαν Πέβεραλ, επιβεβαίωσε τον θάνατό της στο The Hollywood Reporter. Πέθανε την Τετάρτη στο σπίτι του Πέβεραλ στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια. Πριν από το θάνατό της, η Parady υπέφερε από όγκο στον εγκέφαλο γνωστό ως μηνιγγίωμα. Σύμφωνα με την Mayo Clinic, το μηνιγγίωμα είναι ο πιο κοινός τύπος όγκου που σχηματίζεται στο κεφάλι. Εμφανίζεται επίσης πιο συχνά στις γυναίκες και συχνά ανακαλύπτεται σε μεγαλύτερες ηλικίες.

herha parady scaled

Ο γιος της Parady ξεκίνησε μια εκστρατεία GoFundMe τον περασμένο μήνα για να βοηθήσει με το κόστος των αυξανόμενων ιατρικών εξόδων. Εξέφρασε την ελπίδα ότι οι προσπάθειες συγκέντρωσης κεφαλαίων θα πετύχουν να «βελτιώσουν» την «ποιότητα ζωής της και να της δώσουν την υποστήριξη που χρειάζεται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Σημείωσε επίσης ότι η εκστρατεία αφορούσε «να της δείξει ότι δεν είναι μόνη στον αγώνα της».

«Αυτή η ασθένεια της έχει αφαιρέσει τη δύναμή της, τη μνήμη της και, δυστυχώς, τη ζωηρή της προσωπικότητα. Έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό κατάκοιτη και είναι πολύ δύσκολο να δεις τη μαμά μου, που κάποτε ήταν γεμάτη ζωή και ενέργεια, τώρα παλεύει με τα βασικά καθημερινά δραστηριότητες», έγραψε τότε ο Peverall. «Βλέποντας την κατάστασή της κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στο σπίτι της στο Van Nuys, αποφασίσαμε να τη μεταφέρουμε από το Λος Άντζελες για να ζήσει με εμένα και την οικογένειά μου στη Βιρτζίνια, και ενώ προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα λάβει την ιατρική βοήθεια που χρειάζεται, Το κόστος που σχετίζεται με τη φροντίδα της αυξάνεται».

«Εξετάζουμε τη χειρουργική επέμβαση για να βελτιώσουμε την κατάστασή της, αλλά ο δρόμος προς την ανάκαμψη είναι μακρύς και το κόστος ξεπερνά τα ιατρικά», συνέχισε. «Από τα έξοδα μετακόμισης στη νοσηλευτική φροντίδα στο σπίτι, στον ιατρικό εξοπλισμό και πολλά άλλα, η οικονομική επιβάρυνση είναι σημαντική. Και με μια πλήρη απασχόληση και τρία παιδιά, είναι δύσκολο να της παρέχουμε το επίπεδο φροντίδας που χρειάζεται. Να είστε βέβαιοι, είμαστε τη φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ανεξάρτητα από τις όποιες συνεισφορές γίνονται εδώ».

mikro spiti sto livadi

Στην τελευταία του ενημέρωση στις 31 Ιουλίου, ο Peverall μοιράστηκε ότι η Parady είχε μια “επιτυχή” χειρουργική επέμβαση. Αλλά ενώ ανάρρωνε, η ηθοποιός εμφάνισε πνευμονία και μεταφέρθηκε πίσω στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα στη ΜΕΘ και «ενώ υπήρξαν κάποιες στιγμές διαύγειας, δεν μπόρεσε να ξυπνήσει πλήρως». Έρευνα για την κατάστασή της ξεκίνησε η ιατρική ομάδα του νοσοκομείου. «Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς, συλλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για τη φροντίδα της», είπε. «Παρά αυτές τις δύσκολες στιγμές, παραμένουμε αισιόδοξοι και σας ζητάμε να κάνετε το ίδιο».

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα