25.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Bob Barker: Πέθανε ο θρυλικός παρουσιαστής του The Price Is Right

Ο Bob Barker, ο θρυλικός οικοδεσπότης του The Price Is Right για 35 συναπτά έτη, πέθανε πλήρης ημερών, όπως επιβεβαιώνει και το περιοδικό People. Ήταν 99 ετών. Ο Μπάρκερ πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο Χόλιγουντ Χιλς αυτή την εβδομάδα. Αυτό ανακοίνωσε ο Ρότζερ Νιλ – ο οποίος υπηρέτησε ως δημοσιογράφος του από το 1987 έως το 1994 και ξανά από το 2020 – ανακοίνωσε το Σάββατο για λογαριασμό της φίλης του Μπάρκερ, Νάνσι Μπέρνετ.

mpomp mparker

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε ότι ο καλύτερος παρουσιαστής στον κόσμο που έζησε ποτέ, ο Μπομπ Μπάρκερ, μας άφησε», είπε ο Νιλ σε μια δήλωση. «Είμαι τόσο περήφανη για το πρωτοποριακό έργο Barker και κάναμε μαζί για να εκθέσω τη σκληρότητα των ζώων στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και συμπεριλαμβανομένης της εργασίας για τη βελτίωση της κατάστασης των κακοποιημένων και εκμεταλλευόμενων ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες και διεθνώς», πρόσθεσε η Burnet. «Ήμασταν υπέροχοι φίλοι αυτά τα 40 χρόνια. Θα του λείψει.» 

bob barker pethane

 

Ο Barker είχε έναν ετεροθαλή αδερφό, τον Kent Valandra, και ετεροθαλείς ανιψιούς, τους Robert Valandra και Chip Valandra, καθώς και μια ετεροθαλή ανιψιά, την Vickie Valandra Kelly.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα