27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Jenna Jameson: Τι λέει για την ανάρρωσή της 1 χρόνο μετά τη νοσηλεία της;

Η πρώην σταρ ταινιών για ενήλικες, Τζένα Τζέιμσον, ενημερώνει τους θαυμαστές της για την ανάρρωσή της μετά από φόβο για την υγεία της που την άφησε στο νοσοκομείο για σχεδόν ένα χρόνο. Η Τζέιμσον, 49 ετών πλέον, μίλησε για τη μυστηριώδη ασθένειά της που της άφησε «ακραία μυϊκή αδυναμία», για την οποία οι γιατροί υπέθεσαν ότι μπορεί να ήταν «πολλές άλλες ασθένειες», συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου Guillain-Barré και του καρκίνου του αίματος. Ωστόσο, τα τεστ ήταν αρνητικά, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Jameson.

tzena tzeimson

“Ξεκίνησε πολύ ξαφνικά”, μοιράστηκε η Jameson με το Entertainment Tonight για την έναρξη των συμπτωμάτων της. “Τα πήγαινα πολύ καλά, και μετά άρχισα να καταρρέω και έχασα την ικανότητά μου να περπατάω… με εισήγαγαν στο νοσοκομείο. Νομίζω ότι πέρασα περίπου εννέα μήνες στο νοσοκομείο.” Οι γιατροί είπαν επίσης στη Jameson ότι είχε έξι μήνες έως ένα χρόνο ζωής. «Όταν μου είπαν για πρώτη φορά ότι δεν είχα πολύ καιρό να ζήσω, δεν ήξερα πραγματικά πώς να το χωνέψω αυτό». Η Jameson αποφάσισε να βγει από το νοσοκομείο αφού πέρασε μήνες χωρίς ξεκάθαρη διάγνωση ή ανακούφιση από τα συμπτώματά της.

«Επιτέλους έφτασα στο σημείο να λέω: «Πρέπει να πάρω την υγεία μου στα χέρια μου», έτσι έβαλα τον εαυτό μου σε αναπηρικό καροτσάκι και βγήκα με τροχό από το νοσοκομείο», είπε. “Κατέληξα να πάρω τα πάντα στα χέρια μου και να τα πραγματοποιήσω. Ήξερα ότι είχα ακόμα τόση ζωή να ζήσω.” Μόλις η Jameson έφυγε από το νοσοκομείο, ήταν αποφασισμένη να ακολουθήσει μια πιο ολιστική διαδρομή και έκανε σημαντικές αλλαγές στη ζωή της, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης μιας υγιεινής διατροφής, μοιράστηκε ο εκπρόσωπος της.

«Είχα πολλά προβλήματα μνήμης και έχασα χρόνια, χρόνια και χρόνια από τη ζωή μου, έτσι άρχισα να πηγαίνω σε έναν γνωσιακό θεραπευτή που σε βάζει μέσα από γρίφους και όλα αυτά τα πράγματα, και όλα μόλις άρχισαν να επανασυνδέονται», είπε ο Jameson στο Entertainment Tonight. “Αισθάνομαι τον εαυτό μου να επιστρέφει στη ζωή όταν τρώω σωστά, κετοσοφά. Νιώθω ενεργητικός.” Αν και ο εκπρόσωπος της Jameson είπε ότι η ολιστική προσέγγισή της «βοήθησε πολύ», «δεν είναι 100% καλύτερα, αλλά αισθάνεται πιο θετική για το μέλλον της τώρα».

jameson jenna

Η Jameson παντρεύτηκε την παρουσιάστρια του podcast Jessi Lawless τον Μάιο. Εν τω μεταξύ, στις αρχές του 2022, η Jameson νοσηλεύτηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο για σχεδόν δύο μήνες. Κατά τη διάρκεια της μυστηριώδους ασθένειας της Τζέιμσον, δεν μπορούσε να περπατήσει, ακόμη και με μπαστούνι. Η Jameson έχει μια μικρή κόρη με τον πρώην σύντροφό της, Lior Bitton. Μοιράζεται επίσης έφηβα δίδυμα αγόρια, Journey και Jesse, με τον πρώην Tito Ortiz.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα