25.6 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Gabriel Guevara: Ο Ισπανός ηθοποιός συνελήφθη στο Φεστιβάλ Βενετίας

Ο Ισπανός ηθοποιός Gabriel Guevara, πρωταγωνιστής του ισπανικού franchise εφηβικών ταινιών Amazon Prime My Fault, συνελήφθη κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Βενετίας με φερόμενες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση. Ο Γκεβάρα είχε ένα διεθνές ένταλμα εναντίον του για φερόμενη σεξουαλική επίθεση στη Γαλλία. Η σύλληψη αναφέρθηκε αρχικά από την εφημερίδα της Βενετίας La Nuova Venezia.

gabriel guevara

Το φεστιβάλ επιβεβαίωσε την είδηση, αλλά διευκρίνισε ότι ο ηθοποιός, 22 ετών, δεν βρισκόταν στο Lido για οτιδήποτε σχετικό με την εκδήλωση: “Μετά τα άρθρα ειδήσεων που έχουν εμφανιστεί σε διάφορες ιστοσελίδες, σχετικά με τη σύλληψη του Ισπανού ηθοποιού Gabriel Guevara στη Βενετία, η Μπιενάλε διευκρινίζει ότι η παρουσία του στη Βενετία δεν συνδέθηκε με εκδηλώσεις ή παραγωγές που σχετίζονται με το 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.”

Ο Γκεβάρα, ο οποίος έχει εκατομμύρια οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε το ντεμπούτο του στην ισπανική μεταφορά της σκανδιναβικής εφηβικής σειράς Skam, πριν γίνει γνωστό όνομα στο My Fault του Amazon. Είχε φτάσει στο Lido χθες, το οποίο δημοσίευσε σε πολλές αναρτήσεις στο Instagram. Επρόκειτο να λάβει ένα βραβείο που ονομάζεται βραβείο Filming Italy στο περιθώριο του φεστιβάλ.

sinelifthi guevara

Το εφετείο της Βενετίας θα πρέπει τώρα να αποφανθεί για την υπόθεση του Γκεβάρα προτού μπορέσει να εκδοθεί. Αυτή τη στιγμή ο ηθοποιός βρίσκεται υπό προστατευτική κράτηση. Δεν είναι γνωστές οι ακριβείς κατηγορίες εναντίον του.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα