22.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Blue Horizon: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του άτυχου Αντώνη

Ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη Κ. στο λιμάνι του Πειραιά χτες το βράδυ έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη τη χώρα.Ο Αντώνης έπασχε από νοητική υστέρηση, ενώ είχε αγοράσει εισιτήριο κανονικά. Απλώς καθυστέρησε και θέλησε να επιβιβαστεί ακόμη και την τελευταία στιγμή, έτσι ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στις εργατικές κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο. Δυστυχώς, οι εγκληματικές πράξεις του πληρώματος του Blue Horizon δεν το επέτρεψε αυτό να συμβεί, κρίνοντας πως η σοφή αντίδραση απέναντι σε έναν άνδρα που βρίσκεται στον καταπέλτη κατά τον απόπλου ήταν να τον σπρώξουν δύο φορές.

pnigmos blue horizon

Η δύσκολη ζωή του Αντώνη, ο οποίος πάντοτε ήταν χαμογελαστός ακόμα και όταν οι συνθήκες διαβίωσής του δεν ήταν αυτές που έπρεπε, διεκόπη πολύ ξαφνικά και άδικα. Ο ίδιος είχε χάσει την μητέρα του, στερώντας από την οικογένεια ακόμα και από το πενιχρό εισόδημά της, αλλά και πάλι προσπαθούσε να κάνει θελήματα και να εξυπηρετεί τοπικούς επιχειρηματίες για να βγάλει κάποια χρήματα ή να εξασφαλίσει το φαγητό του. Έχει προταθεί να γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία του 36χρονου, ενώ ήδη απολογούνται οι εργαζόμενοι του Blue Horizon στον εισαγγελέα Πειραιά.

blue horizon tragodia

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών», τόνισε με ανάρτησή του ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

 

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα