25.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έφη Αχτσιόγλου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στο Ωδείο Αθηνών

Η Έφη Αχτσιόγλου μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της εν όψει της εκλογής Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον Αλέξη Τσίπρα για όλα όσα έχει κάνει τόσο για το κόμμα, όσο και για την ελληνική κοινωνία, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η ίδια θα διεκδικήσει το χρίσμα.

efi axtsioglou

Βήματα όχι με το άγχος της δικαίωσης των προσωπικών διαφορών του καθενός, αλλά με γνώμονα το κοινό καλό. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να “κλειδώσουν” και οι υπόλοιπες υποψηφιότητες. Σίγουροι στην κούρσα της διαδοχής θα πρέπει να θεωρούνται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Παππάς. Πολύ πιθανή είναι επίσης η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Παύλου Πολάκη.

Αναλυτικά, με την Έφη Αχτσιόγλου συντάσσονται μια σειρά κορυφαίων στελεχών, μεταξύ αυτών και αρκετά από τα στελέχη που ανήκαν μέχρι πρότινος στην «προεδρική» πλειοψηφία, είτε δηλαδή ανήκαν στην Κίνηση Μελών την πιο ισχυρή τάση μέσα σε αυτήν είτε σε μικρότερες τάσεις και ομαδοποιήσεις (ΡΕΝΕ, πασοκογενείς, Γέφυρα, κλπ). Μεταξύ αυτών οι Γιάννης Δραγασάκης, Βαγγέλης Αποστολάκης, Κώστας Ζαχαριάδης, Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκος Φλαμπουράρης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Νίκος Μπίστης, κ.ά.

axtsioglou efi

Την στηρίζει κομμάτι της Ομπρέλας και η κίνηση 6+6 στην οποία εντάσσονται οι Νάσος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Δανάη Κολτσίδα, κ.ά. Επίσης ο Αλέξης Χαρίτσης με τον οποίο βρίσκεται σε συνεννόηση εξ αρχής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τη στήριξή του θα προσφέρει με κάποιον τρόπο και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ο οποίος προεκλογικά στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα