20.6 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κικίλιας: 6 αγνοούμενοι στην Αγία Τριάδα – Νεκρός ο 49χρονος κτηνοτρόφος στο Δομοκό

Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε στην έκτακτη ενημέρωση στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας. Αναφέρθηκε στην τεράστια καταστροφή που αντιμετωπίζει η χώρα λόγω της κακοκαιρίας Daniel και πιο συγκεκριμένα επεσήμανε πως ο κρατικός μηχανισμός σύσσωμος έχει εστιάσει τις δυνάμεις του στη Θεσσαλία, Σύμφωνα με τον υπουργό, το πιο δύσκολο πεδίο βρίσκεται μεταξύ Τρικάλων και Καρδίτσας καθώς έχει πλημμυρίσει ο Ληθαίος ποταμός και έχει σπάσει το φράγμα στο Προάστιο.

kairos 12 maiou

Παραμένουν αποκλεισμένα τα χωριά Προάστιο, Αγία Τριάδα, Παλαμάς, Μεγάλα Καλύβια και Καλογριανά καθώς τα νερά βρίσκονται σε μεγάλο ύψος. Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι αυτή την ώρα, στην Αγία Τριάδα είναι εγκλωβισμένα 20 άτομα και 6 αγνοούνται, στα Μεγάλα Καλύβια 40 άτομα βρίσκονται σε σπίτια και στα Καλογριανά 4 άτομα επίσης σε σπίτια. Άτομα χρειάστηκαν τη βοήθεια ελικοπτέρου Super Puma της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν μέσα από το νερό στην Αγία Τριάδα.

1 vroxi kairos

Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός ο 49χρονος κτηνοτρόφος

Βρέθηκε ο 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό Δομοκού νεκρός λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, καταπλακωμένος από φερτά υλικά. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής “η σορός του άνδρα ανασύρθηκε από ρεύμα πλησίον του οικισμού Πετρωτό Δομοκού Φθιώτιδας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες της 7ης Ε.Μ.Α.Κ.”.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα