25.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μακιγιάζ Tomato Girl: Πώς θα πετύχετε το look σε ζεστές αποχρώσεις; [vid]

Όλοι θέλουν υγιή λάμψη σήμερα. Ένα look που ονομάζεται tomato girl βοηθά στην επίτευξη ακριβώς αυτού. Είναι το flushed glow look που επιτυγχάνεται με ελάχιστο μακιγιάζ. Οι άνθρωποι σήμερα θέλουν ο ήλιος να αντανακλά στα πρόσωπά τους, και αυτό ακριβώς είναι το μακιγιάζ στο “κορίτσι ντομάτας”. Υγιής λαμπερή εμφάνιση. Χρησιμοποιούνται ελάχιστα προϊόντα και ευνοούνται οι αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου.

makigiaz tomato girl

Η τάση είναι να λάμπετε σαν φρούτο, καθώς το ρουζ είναι στρωμένο για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτή τη λάμψη. Τα μάγουλα φαίνονται βαθυκόκκινα και μερικές φορές μπορείτε να προσθέσετε και ψεύτικες φακίδες για το τέλειο λαμπερό look tomato girl.

Tomato Girl: Πώς να πετύχετε την εμφάνιση

  • Ξεκινήστε εφαρμόζοντας ένα λαμπερό foundation ή ανακατέψτε το βασικό μακιγιάζ σας με ένα highlighter.
  • Μετά από αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε bronzer, αλλά μην ξεχάσετε να προσθέσετε ρουζ, που είναι το πιο σημαντικό μέρος της εμφάνισης.
  • Στη συνέχεια, το ρουζ εφαρμόζεται ακόμη και στα βλέφαρα και στα χείλη για να κάνει το βλέμμα πιο συνεπές και ενιαίο.
  • Άλλα πρόσθετα στην εμφάνιση είναι το lip gloss και τα προϊόντα που γενικά προσθέτουν σε αυτή τη λάμψη.

 

Η Hailey Bieber είναι γνωστή για την υιοθέτηση της τάσης των strawberry girl. Ροζ και κόκκινες αποχρώσεις θα κοσμούν τα μήλα των μάγουλων σας. Το βλέμμα θα είναι δροσερό και διακριτικό και φαίνεται σαν να περάσατε μια μέρα στον ήλιο. Ή ίσως σα να έσπασε μια ώριμη φράουλα στα μάγουλά σας.

Το μακιγιάζ εμπνευσμένο από φρούτα είναι εδώ για να μείνει, καθώς οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο φυσικές. Το ελαφρύ μακιγιάζ με μια απόχρωση από κάτι εδώ και εκεί γίνεται δημοφιλές, σε αντίθεση με τα βαριά στρώματα υπερβολικού μακιγιάζ. Το κοκκινισμένο βλέμμα του προσώπου είναι τάση τα τελευταία 60 χρόνια. Κάποιος χρησιμοποιεί ένα κρεμ ρουζ σε χρώμα βερίκοκο ή παρόμοια χρώματα.

Το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε ελάχιστο foundation, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε concealer για να καλύψετε τις ατέλειες. Εάν έχετε ανοιχτούς πόρους, χρησιμοποιήστε ένα ρουζ σε πούδρα. Η εποχή είναι τέλεια για αυτό το look, αφού τελικά φαίνεστε σαν να βγήκατε μόλις από τη σάουνα.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα