25.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιάννης Βουράκης: Το τελευταίο αντίο στον εκκεντρικό κοσμηματοπώλη

Η φωτογραφία με τον Γιάννη Βουράκη χαμογελαστό με έναν παπαγάλο στον ώμο του επιλέχθηκε από την οικογένεια στο “τελευταίο αντίο” στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Οι συγγενείς και κάποιοι φίλοι του κοσμηματοπώλη τον αποχαιρέτησαν σε στενό κύκλο, προτού ξεκινήσει για το τελευταίο του ταξίδι. Η αδερφή του Λιάνα Βουράκη, ξαδέρφια και ανίψια, η Φωτεινή Πιπιλή, ο συνάδελφός του Κώστας Καίσαρης με τον γιο του Βασίλη, ήταν ανάμεσα στα άτομα αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Βουράκη στην κηδεία του.

giannis vourakis

Γιάννης Βουράκης: Μια ζωή σαν παραμύθι, από την κορυφή στον πάτο

Ο κοσμηματοπώλης φέρεται να ζούσε σαν ερημίτης τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα σε ένα μικρό διαμέρισμα. Δεν τον έβλεπε κανείς παρά μόνο τα συγγενικά του πρόσωπα και ένα γνωστό επιχειρηματικό ζευγάρι που του στάθηκε στο τέλος της ζωής του. Φιλόδοξος ο Γιάννης Βουράκης, έφτασε στην κορυφή και έπειτα έπεσε κάνοντας μεγάλο κρότο, πνιγμένος στα χρέη.

vourakis giannis

Δεν είναι βέβαιο εάν επέστρεψε ο Γιάννης Βουράκης από την μακρινή Αϊτή, στον προορισμό όπου κατέφυγε με την σύζυγό του Ζενεβιέβ ή Τζένη, για να γλιτώσει από χρέη, δανειστές, τοκογλύφους.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα