26.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Θαμπό πρόσωπο: 10 κόλπα μακιγιάζ για να καμουφλάρετε ένα κουρασμένο πρόσωπο

Οι πολλές ώρες εργασίας, οι προθεσμίες και άλλες δεσμεύσεις μπορούν να επηρεάσουν τις βασικές ώρες ύπνου ομορφιάς και ξεκούρασης. Το αποτέλεσμα; Μια κουρασμένη εμφάνιση. Πώς διορθώνετε λοιπόν αυτό το σενάριο ομορφιάς; Απλά! Με μερικά έξυπνα hacks μακιγιάζ φυσικά! Εδώ είναι μερικές εύκολες στη δημιουργία συμβουλές μακιγιάζ που μπορούν να φωτίσουν το πρόσωπο και την ψυχή σας!

kourasmeno prosopo

Συνδυάστε την κρέμα ματιών με ενυδατική κρέμα ματιών

Είναι ένα ισχυρό προϊόν ομορφιάς που βοηθά να καμουφλάρετε τη θαμπάδα, τις λεπτές γραμμές και το πρήξιμο. Αναμείξτε το ίδιο με φιμέ ενυδατική κρέμα όταν θέλετε να κρύψετε αυτό το κουρασμένο βλέμμα και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Εφαρμόστε μια ενυδατική που γυαλίζει

Ενυδατώστε τη θαμπή επιδερμίδα με την ενυδατική κρέμα φωτισμού. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει με τον τύπο του δέρματός σας ή συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο ή ειδικό του δέρματος για να χρησιμοποιήσετε τη σωστή ενυδατική κρέμα. Το σωστό προϊόν ομορφιάς θα σας δώσει τα σωστά αποτελέσματα. Μια ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και άλλα τέτοια ενυδατικά συστατικά θα προσθέσει αυτή την ελαστική όψη στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε λαμπερό και λαμπερό δέρμα!

Επιστρατεύστε το Concealer

Ένα concealer όπως υποδηλώνει το όνομα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην απόκρυψη των σπυριών, των σημαδιών ακμής, των κηλίδων, των μαύρων κύκλων και των λεπτών γραμμών. Ανακατέψτε το καλά στις περιοχές του προσώπου σας που πρέπει να κρυφτούν προς το παρόν και αποχαιρετήστε τα πρησμένα μάτια, τους μαύρους κύκλους και το θαμπό δέρμα!

Εφαρμόστε λευκό eyeliner

Εφαρμόστε ένα λευκό eyeliner ή ένα γυμνό μολύβι ματιών για να τονίσετε τα μάτια. Είναι ένα υπέροχο beauty hack για να τονίσετε τα μάτια και ακόμη και να τα κάνετε να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο εμφανή. Δοκιμάστε να κόψετε τη βασική μαύρη επένδυση με τη λευκή και ζήστε το αποτέλεσμα που δημιουργεί!

Τονίστε τα βλέφαρα

Είναι τα μάτια που λένε λίγο πολύ την ιστορία του πόσο κουρασμένοι είστε μια δεδομένη μέρα. Απλώς κάντε το περίγραμμα με μια πιο απαλή σκιά ματιών και τονίστε το ίδιο με ένα highlighter απλώνοντάς το στην εσωτερική γωνία των ματιών. Βοηθά στη διαμόρφωση μιας πιο πλατιάς και προσεκτικής ματιάς στα μάτια.

Χρησιμοποιήστε ρουζ

Το ρουζ είναι μια εύχρηστη λύση για να τονίσει τα μάγουλα και να δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπό σας. Απλώς εφαρμόστε το με στροβιλιστικές κινήσεις στα μάγουλά σας και δώστε τους ένα υγιές χρώμα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το ρουζ σε πιο ανοιχτόχρωμες πινελιές και κάντε το να φαίνεται σαν να έχετε ένα φυσικά υγιές χρώμα στα μάγουλά σας.

Χτενίστε τις βλεφαρίδες

Πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατσαρώσει τις βλεφαρίδες. Θα προσθέσει αμέσως αυτό το ξύπνιο βλέμμα στα μάτια σας και θα κάνει το πρόσωπό σας να νιώθει φρέσκο και προσεγμένο. Δεν υπάρχει τίποτα σαν καθορισμένες ή δραματικές βλεφαρίδες που δίνουν μια έντονη πινελιά στο μακιγιάζ σας!

thampo prosopo

Εφαρμόστε ανοιχτόχρωμη πούδρα

Χρησιμοποιήστε μια ημιδιαφανή πούδρα ομορφιάς για να διορθώσετε τη θαμπή επιδερμίδα και να προσθέσετε μια λαμπερή λάμψη στο πρόσωπό σας. Απλώστε το ομοιόμορφα με μια φουσκωμένη πούδρα και φροντίστε να μην το παρακάνετε διαφορετικά, μπορεί να κρύψει το ρουζ που έχετε προσθέσει προηγουμένως στα μάγουλα. Ρετουσάρετε το ρουζ εάν χρειάζεται.

Καθορίστε τα φρύδια

Τα καθορισμένα φρύδια προσθέτουν ένα έντονο περίγραμμα στο πρόσωπό σας και λειτουργούν ιδιαίτερα καλά σε κουρασμένα μάτια. Γεμίστε τα φρύδια με ένα στυλό φρυδιών ή τζελ και δημιουργήστε φυσικές πινελιές. Εφαρμόστε ένα concealer για να αποκτήσετε τέλεια επένδυση φρυδιών και προσθέστε highlighter για να καθορίσετε τα φρύδια σας.

Προσθέστε δράμα στα χείλη

Προσθέστε ένα έντονο χρώμα στα χείλη σας και δείτε πόσο θαμπό δέρμα αρχίζει να έχει τη δική του ζωή! Εφαρμόστε ένα πιο φωτεινό χρώμα στα χείλη ή απόχρωση όταν χρειάζεστε αυτή την επιπλέον λάμψη στο μακιγιάζ. Από διαχρονικά κόκκινα, ζωντανά κοραλί έως κομψά μπορντό. ορίστε τα χείλη σας με ένα επιλεγμένο χρώμα χειλιών και απολαύστε την ημέρα σας!

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα