20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σεξ χωρισμού: 5 λόγοι γιατί το σεξ χωρισμού προσφέρει την καλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση

Το σεξ χωρισμού είναι αυτή η γλυκόπικρη, παθιασμένη τελευταία βόλτα που κάνεις με ένα άτομο με το οποίο μόλις χώρισες ή πρόκειται να το κάνεις. Αυτό το ταξίδι είναι πολύ καλύτερο από το σεξ επανασύνδεσης, όπου οι άνθρωποι γιορτάζουν τον θρίαμβο του έρωτά τους μετά από μια μεγάλη κρίση. Ο απαγορευμένος καρπός του σεξ χωρισμού ενισχύεται από την αίσθηση αυτού του τελευταίου αγγίγματος, της τελευταίας σεξουαλικής ικανοποίησης. Και όπως είπε ο Τεντ Σπάικερ, «Είναι σαν την ημέρα πριν από μια δίαιτα. Αύριο θα ξεκινήσω, αλλά σήμερα θα απολαύσω μια τελευταία παραγγελία φτερούγες κοτόπουλου.»

xorismos

Παρόλο που θεωρείται ολισθηρή, γνωρίζοντας καλά ότι αρκετοί δυσάρεστες παράγοντες κρύβονται πίσω από τον χωρισμό και τα συναισθήματα του χωρισμού είναι ακόμα φρέσκα. Ωστόσο, η πράξη του να επιδοθείς σε σεξ με έναν πρώην σύντροφο χωρίς δεσμούς, δίνει την άγρια πινελιά που λαχταρά κάθε άτομο κάτω από τα σεντόνια.

Το σεξ χωρισμού είναι η τελευταία απόλαυση πριν προχωρήσετε

Ο καθένας έχει τα δικά του παράπονα από σχέσεις που δεν λειτούργησαν. Ωστόσο, έρευνα από σεξοθεραπευτές έχει δείξει ότι το σεξ χωρισμού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσετε οτιδήποτε καλό σε μια σχέση και να βρείτε το κλείσιμο πριν προχωρήσετε σε κάποιον άλλο.

Το σεξ χωρισμού έχει να κάνει με το «να τον ξεπεράσετε»

Είναι στην πραγματικότητα ένας πολύ καλός τρόπος για να αφήσετε όλα τα κρυμμένα συναισθήματα με τη μορφή αμοιβαίας «άσκησης». Το σεξ χωρισμού θα βάλει τέλος σε όλα τα μεθυσμένα μηνύματα στον πρώην σας, τις βραδινές κλήσεις «Μου λείπεις» και πάντα να τα σκέφτεσαι. Αυτό το είδος σεξ που έχει μια συγκεκριμένη πρόθεση πίσω του, βοηθά και τους δύο εμπλεκόμενους να κλείσουν παρέχοντας μια ειρηνική λύση στην αναταραχή. Ψυχολογικά, «επιβεβαιώνει ότι αυτή η φάση της ζωής του άλλου έχει τελειώσει, και έτσι είναι καιρός να προχωρήσουμε».

Σεξ «εξαπάτησης»

Δεν είναι εύκολο να αφήσεις έναν έρωτα που απολάμβανες κάποτε, παρά τα σκαμπανεβάσματα του. Το άγχος που προέρχεται από τον χωρισμό είναι πραγματικό. Αν ψάξετε λίγο στην ψυχολογία, θα διαβάσετε για κάτι που ονομάζεται «μεταφορά διέγερσης». Με απλά λόγια, είναι η συνειδητή αλλαγή της συναισθηματικής σας κατάστασης από το να είστε θυμωμένοι σε εξαιρετικά καυλιάρηδες κάνοντας σεξ κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Όπως είναι ευρέως γνωστό, μια χημική ουσία που ονομάζεται ωκυτοκίνη απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, η οποία δρα ως φυσικό παυσίπονο – το οποίο θα σας εξασφαλίσει ότι θα αισθανθείτε αυτόματα τα επίπεδα στρες και το άγχος σας να μειώνονται.

sex breakup

Ο ενθουσιασμός είναι απαράμιλλος και η απελευθέρωση επίσης

Απλώς γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να νοιάζεστε πια για αυτό το ένα άτομο και η τελική φύση της εξίσωσής σας μαζί του θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Χωρίς καμία αναστολή και περιορισμό, το σεξ του χωρισμού θα σας προσφέρει κάποια άγρια, άγρια ικανοποίηση χωρίς να ανησυχείτε για τις επακόλουθες συνέπειες. Η παντελής έλλειψη περιορισμού είναι αυτό που κάνει το σεξ χωρισμού συνήθως πιο συναρπαστικό από το σεξ σε μια σχέση, ακόμη και από το σεξ με make-up.

Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε τις αρνητικές αναμνήσεις

Πρώτα απ ‘όλα, κανείς δεν θα ασχοληθεί με τα άσχημα συναισθήματα και τις εμπειρίες κατά τη διάρκεια του σεξ – έτσι θα γλυτώσετε από αυτό το δράμα. Δύο, σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, οι θετικές αναμνήσεις μιας εμπειρίας μπορούν να δημιουργήσουν μειωμένη ευπάθεια στην κατάθλιψη. Ως εκ τούτου, η καταπολέμηση αυτών των κακών αναμνήσεων αφήνοντάς τες να ξεκουραστούν με την τελευταία στιγμή της συμφιλίωσης προτού περπατήσετε τα δικά σας μονοπάτια μπορεί ενδεχομένως να σας βοηθήσει να έχετε θετικές αναμνήσεις από τη σχέση.

Αν και δεν μπορούν όλοι οι χωρισμοί να αντέξουν αυτή την τελευταία σεξουαλική ικανοποίηση, όλοι όσοι μπορούν, πρέπει να το δοκιμάσουν τουλάχιστον μία φορά!

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα