21 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Γαλλικό μανικιούρ: Μάθετε να κάνετε γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι

Το γαλλικό μανικιούρ, είναι ένα κλασικό και κομψό σχέδιο νυχιών που διαθέτει μια φυσική ροζ ή nude βάση με λευκές άκρες. Αυτό το διαχρονικό στυλ είναι ιδανικό για διάφορες περιστάσεις, από την καθημερινή χρήση μέχρι ειδικές εκδηλώσεις. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να πετύχετε όμορφα γαλλικά νύχια στο σπίτι:

galliko manikiour e1694505097402

Γαλλικό μανικιούρ

Υλικά και εργαλεία:

  • Λίμα νυχιών
  • nail buffer
  • Πιεστικό για πετσάκια ή πορτοκαλί στικ
  • Αφαιρετικό βερνικιού νυχιών
  • Βαμβάκι
  • Βάση
  • Ροζ ή nude βερνίκι νυχιών
  • Λευκό βερνίκι νυχιών
  • Διάφανο top coat
  • Οδηγοί νυχιών ή ταινία διαγράμμισης (προαιρετικά)
  • Ψαλίδι νυχιών (αν χρειάζεται)

Οδηγίες βήμα προς βήμα:

1. Ξεκινήστε με καθαρά νύχια:

Βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι καθαρά και απαλλαγμένα από οποιοδήποτε παλιό βερνίκι νυχιών.

2. Σχηματίστε και λιμάρετε τα νύχια σας:

Χρησιμοποιήστε μια λίμα νυχιών για να διαμορφώσετε τα νύχια σας όπως επιθυμείτε. Τα γαλλικά νύχια έχουν συνήθως τετραγωνισμένο ή ελαφρώς στρογγυλεμένο σχήμα. Λιμάρετε απαλά για να αποφύγετε να καταστρέψετε τα νύχια.

3. Βουρτσίστε την επιφάνεια:

Χρησιμοποιήστε ένα nail buffer για να γυαλίσετε απαλά την επιφάνεια των νυχιών σας. Αυτό βοηθά στη δημιουργία ενός λείου καμβά για το βερνίκι νυχιών και αφαιρεί τυχόν κορυφογραμμές ή ατέλειες.

4. Σπρώξτε προς τα πίσω τα πετσάκια:

Σπρώξτε απαλά προς τα πίσω τα πετσάκια σας χρησιμοποιώντας έναν ωθητή πετσών ή ένα πορτοκαλί στικ. Αυτό το βήμα βοηθά στη δημιουργία ενός καθαρού και τακτοποιημένου στρώματος νυχιών.

5. Καθαρίστε τα νύχια σας:

Βρέξτε ένα βαμβάκι ή ένα μπαλάκι με αφαιρετικό βερνικιού νυχιών και σκουπίστε κάθε νύχι για να αφαιρέσετε τυχόν έλαια ή υπολείμματα. Αυτό το βήμα εξασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση του βερνικιού νυχιών.

6. Εφαρμόστε μια βασική επίστρωση:

Εφαρμόστε ένα διάφανο βερνίκι βάσης στα νύχια σας. Αυτό όχι μόνο βοηθάει στην προστασία των φυσικών σας νυχιών, αλλά παρέχει επίσης μια λεία επιφάνεια για να προσκολληθεί το χρωματιστό βερνίκι. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς.

7. Εφαρμόστε το βασικό χρώμα:

Μόλις στεγνώσει η βασική επίστρωση, εφαρμόστε ένα διάφανο ροζ ή nude βερνίκι νυχιών σε ολόκληρο το νύχι σας. Αυτό χρησιμεύει ως το χρώμα βάσης για το γαλλικό μανικιούρ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία ή δύο στρώσεις, ανάλογα με την αδιαφάνεια του βερνικιού που έχετε επιλέξει. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς.

8. Δημιουργήστε τις λευκές άκρες:

Υπάρχουν μερικές μέθοδοι για να δημιουργήσετε τις λευκές άκρες των γαλλικών νυχιών:
a. Ελεύθερο χέρι: Ζωγραφίστε προσεκτικά τις λευκές άκρες με ένα πινέλο λευκού βερνικιού νυχιών, ξεκινώντας από τη μία πλευρά του νυχιού και σαρώνοντας προς την άλλη πλευρά. Κρατήστε τη γραμμή ομοιόμορφη και τακτοποιημένη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πινέλο nail art για ακρίβεια.
b. Οδηγοί νυχιών ή ταινία διαγράμμισης: Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδηγούς νυχιών ή ταινία διαγράμμισης για να δημιουργήσετε μια ευθεία και ομοιόμορφη γραμμή. Τοποθετήστε τους οδηγούς ή την ταινία ακριβώς πάνω από την άκρη των νυχιών σας, αφήνοντας τις άκρες εκτεθειμένες. Εφαρμόστε το λευκό βερνίκι στις εκτεθειμένες άκρες και αφαιρέστε αμέσως τους οδηγούς ή την ταινία για να επιτύχετε καθαρές γραμμές. Αφήστε τις λευκές άκρες να στεγνώσουν.

galiko manikiour e1694505131689

9. Εφαρμόστε ένα κορυφαίο βερνίκι:

Μόλις στεγνώσουν οι λευκές άκρες, σφραγίστε τα γαλλικά νύχια σας με ένα διάφανο top coat. Αυτό προσθέτει λάμψη, προστατεύει το σχέδιο και συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής του μανικιούρ.

10. Καθαρίστε: Αν υπάρχει περίσσεια βερνικιού στο δέρμα ή στα πετσάκια σας, χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο βουτηγμένο σε αφαίρεσης βερνικιού νυχιών για να καθαρίσετε και να τελειοποιήσετε τις άκρες των γαλλικών νυχιών.

11. Τελική πινελιά:

Αφήστε τα νύχια σας να στεγνώσουν εντελώς και είστε έτοιμοι! Τώρα έχετε όμορφα περιποιημένα γαλλικά νύχια που δείχνουν κομψά και διαχρονικά.

Τα γαλλικά νύχια είναι ένα ευέλικτο και εκλεπτυσμένο σχέδιο νυχιών που συμπληρώνει διάφορα ρούχα και περιστάσεις. Με εξάσκηση, μπορείτε να πετύχετε ένα γαλλικό μανικιούρ ποιότητας σαλόνι στο σπίτι.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα