26.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Sexting 101: 5 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε sext καλύτερα

Δεν υπάρχει μια ενιαία φόρμουλα για το sexting. Αλλά περιλαμβάνει έναν βασικό κανόνα: τη συγκατάθεση. Ακόμα κι αν έχετε διάθεση για φλερτ, ο φίλος σας στο sexting μπορεί να μην έχει (αυτή τη στιγμή). Μόλις λάβετε το ΟΚ, μην στείλετε απλώς μια φωτογραφία χωρίς να το σκέφτεστε και περιμένετε να ξεκινήσουν τα πράγματα. Το σεξ έχει να κάνει με τη συσσώρευση. Ξεκινήστε με μια αρχική γραμμή που δείχνει ότι είστε έτοιμοι να παίξετε, αλλά χωρίς να τα αποκαλύψετε όλα (κυριολεκτικά) κατά την έναρξη.

sext

Η συναίνεση είναι το παν

Φαίνεται συνετό να τονίσουμε ξανά αυτό το σημείο, αλλά πρέπει να συγκεντρώσετε τη συγκατάθεση του άλλου πριν στείλετε αυτό το επικίνδυνο μήνυμα. Ακόμα κι αν είστε σε σχέση, ενημερώστε τον σύντροφό σας ότι αισθάνεστε σαν να μιλάτε βρώμικα και ρωτήστε τον αν είναι έτοιμος για κάποιο sexting NSFW.

Μην πηγαίνετε από το μηδέν στο εκατό

Ακριβώς όπως το σεξ δεν είναι τόσο διασκεδαστικό χωρίς προκαταρκτικά παιχνίδια, έτσι και το sexting μπορεί να γίνει κουραστικό ή συντριπτικό αν απλώς πηδήξετε το όπλο με μια φωτογραφία των γεννητικών σας οργάνων. Όπως λέει η σεξολόγος Emily Morse στο The Cut: «Πάντα λέω στους ανθρώπους, όταν πρόκειται για σεξ, να πάνε πέντε φορές πιο αργά από ό,τι νομίζεις – το ίδιο ισχύει και για το sexting. Δεν θέλετε να πηδήξετε κατευθείαν στο σεξ χωρίς προθέρμανση, γι’ αυτό συμπεριφέρεστε τα σεξ σας με τον ίδιο τρόπο».

Μπορείτε να βασιστείτε σε μια προηγούμενη σέξι συνάντηση που είχατε με το άτομο που κάνετε sexting και να πείτε κάτι σαν: «Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το άλλο βράδυ» και μετά να προχωρήσετε από εκεί. Το σεξ με κάποιον με τον οποίο έχετε ήδη κολλήσει είναι σχετικά πιο άνετο. μπορείτε να ανατρέξετε στα καλύτερα μέρη ενός συνδέσμου που έχει ήδη πραγματοποιηθεί, ώστε και οι δύο να ξέρετε τι θέλετε.

Χρησιμοποιήστε τα emojis

Παίξτε με τα emoji που σας έχουν χαρίσει τόσο προσεκτικά το Android και το iOS. Μέχρι τώρα, όλοι γνωρίζουν τι αντιπροσωπεύουν τα emoji μελιτζάνας/μπανάνας/ροδάκινου/ γάτας/τάκο (!). Μερικές φορές, η χρήση ενός emoji για να δηλώσετε την επιθυμία σας, είναι ευκολότερο από το να τα εκφράσετε με λέξεις. Το ίδιο ισχύει και για τα GIF. Ζούμε στη χρυσή εποχή της τεχνολογίας, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την στο μέγιστο.

Εξερευνήστε τις φαντασιώσεις σας

Όπως λέει στο Glamour Magazine η Megan Stubbs, σεξολόγος και προπονήτρια σεξ και σχέσεων: «Το καλύτερο μέρος του sexting είναι ότι μπορείς να επεξεργαστείς αυτό που λες και να είσαι παιχνιδιάρης και δημιουργικός». Παίξε λοιπόν τις βαθύτερες σεξουαλικές σου φαντασιώσεις για το sexting φίλο σου, αλλά ξέρεις τα όριά σου. Περισσότερη η πριγκίπισσα Λέια με χρυσό μπικίνι και λιγότερο ο Κρίστιαν Γκρέι με το Κόκκινο Δωμάτιό του, εκτός φυσικά και αν το αγαπά η καλλονή σου. Επίσης, ενώ είναι εύκολο να κολλήσετε στη στιγμή, βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με ό,τι θέλετε να στείλετε.

Όπως λέει η παιδαγωγός του σεξ Kait Scalisi στο The Cut: «Κάνε μόνο ό,τι νιώθεις άνετα. Το sexting μπορεί να είναι τόσο αθώο όσο ένα «Δεν μπορώ να περιμένω να σε αγαπήσω απόψε» ή τόσο επικίνδυνο όσο μια γυμνή selfie. Ξεκινήστε με κάτι που σας κάνει λίγο άβολα – αλλά δεν σας κάνει να θέλετε να τρέξετε και να κρυφθείτε».

sexting simvoules

Κάντε τις σωστές ερωτήσεις

Όπως κάθε είδους συζήτηση, το sexting είναι αμφίδρομος δρόμος. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ξεφορτώνετε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις σε κάποιον, χωρίς να του δίνετε το περιθώριο να εκφράσει τις δικές του. Κάντε τους ερωτήσεις — έχουν συγκεκριμένες ασάφειες, τι τους ενεργοποιεί καλύτερα — και ενσωματώστε το στην ανταλλαγή σας. Όπως και με το σεξ, μια επιτυχημένη συνεδρία sexting είναι εκείνη όπου και οι δύο συμμετέχοντες έχουν έναν ασφαλή χώρο για να εξερευνήσουν τις πιο αδέσμευτες, ερωτικές επιθυμίες τους.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα